Ovako možete pomoći porodici sedmoro mališana koji bukvalno nemaju ni za hleb!

Svi zainteresovani koji žele da pomognu ovoj siromašnoj porodici mogu im se obratiti na broj telefona: Radojica Filić 061/ 26- 05- 240

  • 50

Za samo nekoliko sati, priču o sedmoro dece Filića iz Kragujevca, pročitao je ogroman broj naših čitalaca, a redakciji Telegrafa javilo se mnogo osoba spremnih da pomognu ovoj nesrećnoj porodici.

Ima onih koji bi da daju novčanu pomoć, a javljaju se i oni koji bi da kupe hranu i ogrev.

MAMA, JA ĆU DA NABAVIM MLEKO: Arsenije (9) i njegovih šestoro braće i sestara od sutra neće imati šta da jedu! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svi zainteresovani čitaoci Telegrafa koji žele da pomognu Filićima mogu im se obratiti na broj telefona:

Radojica Filić 061/ 26- 05- 240

Podsetimo, porodica Filić, otac Radojica (40) i majka Jasmina (31) sa svojih sedmoro dece - Teodorom (9), Arsenijem (8), Danilom (6), Anastasijom (5), Sofijom (4), Vasilijem (2) i Filipom (šest meseci) - živi u teškoj bedi.

Nemaju struju, a kabl su dovukli iz komšiluka. Nemaju uvedenu vodu, mada im je kuća natopljena vodom pošto nemaju krov. Mališani ne dobijaju dečji dodatak jer roditelji nemaju 80 evra koliko im treba da spreme "papire" i prijave adresu stanovanja.

Sedmoro mališana Filića nisu dobili paketiće za praznike. Zadovoljni su bili i kartonskim ukrasima za kuću.

Na pitanje šta bi kupili da mama i tata sada dobiju neki novac, deca kažu uglas – paketiće!

Dok govori o svemu što ga je snašlo otac Radojica ulazi u faze besa, nije navikao da moli. Sad mora da moli. Moli samo za posao, ne za pare i socijalnu pomoć.

- Bog mi je zdravlje dao, pomozite mi da radim samo, sve ću ostalo sam, kao i do sada. Pomozite mi da podignem ovu lepotu što sam s Jasminom izrodio – vapi Radojica Filić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. januar 2015 | 18:53

    Da me ne shvAti niko pogrešno meni samo nije jasno kako neko sebi dozvolis da ima 7 dece a nema kako da ih othrani? Pa zar to nije osuda za tu decu o čemu razmijaku otac i majka!!

  • MARIJA

    14. januar 2015 | 19:21

    Meni nikako nije jasno da dve odrasle osobe od 40 i 31 godinu ovako razmišljaju. Rađati 7 dece, a nemati uslove, meni nikako ne ulazi u glavu ovako nešto.

  • zokaaa-@

    14. januar 2015 | 19:10

    Svaka cas ovoj porodici Deca su bogastvo !!!sad bi trebala i drzava da im pomogne jer pre neki dan sam procitala kako pada natalitet u Srbiju Sad ovoj porodici treba pomoc!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA