SUMO BEBAC: Slađe i buckastije dete nikad niste videli (FOTO) (VIDEO)

Ona je trenutno teška 20 kilograma, što predstavlja težinu prosečnog 5-godišnjaka. Normalna težina za njen uzrast je između 8 i 10 kilograma. Majka Sandra je očajna povodom izgleda i kilaže njene bebe jer stvar postaje zabrinjavajuća

  • 12

Huanita Valentina Hernandez je 10-mesečna beba iz Kolumbije koja je zapanjila svet svojom kilažom. Ni njena majka Sandra Franko, ne zna koji je uzrok što je njena ćerka teška čak 20 kilograma.

Ona je trenutno teška 20 kilograma, što predstavlja težinu prosečnog 5-godišnjaka. Normalna težina za njen uzrast je između 8 i 10 kilograma. Majka Sandra je očajna povodom izgleda i kilaže njene bebe jer stvar postaje zabrinjavajuća. Huanita je rođena kao izuzetno sitna i mala beba, a 10 meseci kasnije se suočava sa problemom gojaznosti.

Printskrin: Youtube/TomoNews US Printskrin: Youtube/TomoNews US

Ona kaže da je zbog loše finansijske situacije bila u nemogućnosti da joj pruži potrebnu pomoć, međutim, osnivač jedne humanitarne organizacije joj je pomogao. On je Huanitu odveo u specijalizovanu ustanovu koja se bavi problemom gojaznosti kod dece.

- Huanita je treće dete u poslednje dve godine koje ima duplo veću kilažu od predviđene - izjavio je doktor koji je primio bebu.

Humanitarne organizacije u Kolumbiji intervenišu kod pacijenata starih do godinu dana, kako bi sprečile bolesti povezane sa gojaznošću.

Pogledajte video:

YouTube / Barcroft TV

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    14. januar 2015 | 18:43

    Daleko je ovo od slatkog i lepog... a još manje od zdravog. ...užas. .

  • Teca

    14. januar 2015 | 17:37

    Miselinko mali :)

  • Ddare

    14. januar 2015 | 18:53

    Шта је ту слатко да ми је знати..јадно дете..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA