MUŽ ME JE SILOVAO 300 PUTA DOK SAM SPAVALA: Sačekao bi da ona utone u san, a onda bi uključio video kameru (FOTO) (VIDEO)

- Probudila sam se jednog jutra i shvatila da me moj suprug zlostavlja dok spavam. U početku sam se pretvarala da spavam kako bih videla šta se zapravo dešava - izjavila je Sara Tetli, žrtva zlostavljanja

  • 79

Sara Tetli  je zahvaljujući snimcima koje je policija zaplenila njenom mužu, otkrila kakav pakao je proživljavala kada bi legla da spava. Naime, nju je muž tokom sna više od 300 puta seksualno zlostavljao. Dokazi su pronađeni na računaru njenog supruga Čarlija, nakon što je Sara shvatila šta se zapravo dešava kada legne da spava.

Sara je tek u novembru 2013, dve godine nakon što je zlostavljanje počelo, posumnjala da se nešto strašno dešava.

- Probudila sam se jednog jutra i shvatila da me moj suprug zlostavlja dok spavam. U početku sam se pretvarala da spavam kako bih videla šta se zapravo dešava - izjavila je ona.

Foto: Freeimages/Stefan Foto: Freeimages/Stefan

Čim je Sarin suprug Čarli otišao na posao, ona je otišla kod komšija i ispričala šta se dešava. Oni su je ohrabrivali da pozove policiju. Nakon istrage, policija je uspela da na Čarlijevom računaru otključa 316 video snimaka na kojima se vidi kako je on zapravo zlostavljao Saru.

Ona je tek u martu 2014. godine prvi put skupila snage da vidi šta je sve njen muž snimao, iako joj je policija napomenula da je sadržaj grozan i uznemirujuć.

- Na nekoliko video snimaka nije se čulo čak ni moje disanje. Izgledalo je kao da sam mrtva. Takođe, na gomili snimaka je za silovanje koristio razne predmete koji su bili po kući. Sve je ovo veoma uznemirujuće - nastavlja Sara svoju priču.

Foto-ilustracija: European Parliament Foto-ilustracija: European Parliament

U televizijskoj emisiji u kojoj je gostovala, voditelj Filip Skofild pitao ju je da li se ona osećala čudno kada bi se ujutru probudila. Međutim, ona nikada ništa nije posumnjala.

- Ujutru bih se probudila sa utrnutom rukom, ali me ništa nije nateralo da pomislim kako se zapravo nešto čudno dešava - odgovorila je Sara.

Čarli Tetli je osuđen na osnovu 26 optužnica i dobio je 12 godina zatvora, a svoju kaznu počeo je da služi u avgustu prošle godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    14. januar 2015 | 18:47

    Neko te siluje a ti spavaš. .. i ne probudiš se.....pa ja se probudim kad moj muz prdne, a ne nešto više. ....

  • Biznismen kicadjo

    14. januar 2015 | 18:43

    Muz je siluje dok spava? Ona nije primetila nista cudno? Muz je siluje? Jesam li ja lud,sto mi nista nije jasno?

  • Mučenik

    14. januar 2015 | 19:03

    Al ti sestro imas tvrd san

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA