OSLOBOĐEN POHOTNI PROFESOR: Sudija odlučio da je devojčica kojoj je oduzeo nevinost zavela njega! (VIDEO)

Sudije su navele da je profesor Kerner bio emocionalno nestabilan kada su prvi put imali seks, jer je njegova žena u tom periodu doživela pobačaj. Iz tog razloga on je oslobođen optužbi, ali će imati doživotnu zabranu za rad sa decom i u školama jer će biti upisan u registar seksualnih prestupnika

  • 0

Stjuart Kerner (44) je profesor iz Kenta u Velikoj Britaniji, koji je oslobođen optužbi da je silovao devojčicu (16) pod obrazloženjem da je devojčica zavela njega usled emocionalne nestabilnosti.

On je jedva punoletnoj devojčici oduzeo nevinost u porodičnoj kući u kojoj živi sa svojom suprugom. Nakon što je slučaj dospeo na sud, Stjuart je dobio 18 meseci uslovne kazne, jer je sudiji bio simpatičan.

Iz kancelarije državnog tužioca su javili da ne žele da razmatraju ovaj slučaj jer sumnjaju da je devojčica ta koja je zavela Stjuarta. On je u svoju odbranu predočio i to da je devojka izmislila njihov odnos, međutim, on se i dalje tereti za seksualnu aktivnost sa detetom.

Kako se navodi u izveštaju, Stjuart je organizovao da devojčica dođe kod njega kući kako bi imali seks. Tri meseca nakon tog čina on je uhapšen jer su njeni roditelji pronašli seksualno eksplicitni materijal na telefonu.

Sudije su navele da je Kerner bio emocionalno nestabilan kada su prvi put imali seks, jer je njegova žena u tom periodu doživela pobačaj. Iz tog razloga on je oslobođen optužbi, ali će imati doživotnu zabranu za rad sa decom i u školama jer će biti upisan u registar seksualnih prestupnika.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA