HOROR U NIŠKOJ ŠKOLI: Telo starca unakaženog lica pronađeno u dvorištu!

Prema prvim analizama, posekotine na licu Z. C. (68) koji je pronađen u dvorištu Osnovne škole "Vuk Karadžić" nastale su pre smrti muškarca

  • 9

U dvorištu osnovne škole "Vuk Karadžić" u Beogradskoj ulici u Nišu pronađeno je telo Z. C. (68) sa uočljivim povredama na licu.

Prema prvim analizama, posekotine na licu nastale su pre smrti muškarca, saznaje "Blic".

Tužilac je naredio hitnu obdukciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nik

    15. januar 2015 | 14:18

    Da nisu ponovo islamski teroristi umesali prste? ?

  • Mila

    15. januar 2015 | 18:34

    U toj skoli sam isla. Skola se nalazi na brdovitom dvoristu. Ali iza skole postoje napusteni sportski tereni . Oronuo nizbrdni prolaz uzas sablasno je bilo pre 20 god. Sada tek horor , sramota, ovo je mala puzla sto cu vam napisati. Urasao i mracan prostor i prolaz ka Niskoj tvrdjavi.. Mali oronuo tunel koji vodi po katakombama. Otvorene sakte. Bilo je tu i pre strasnih dogadjaja... Niko nikada nije imao sluha da taj deo iza skole sredi... Tako je to od kad znam za sebe i taj mracni deo iza skole. Hvali Baba Jaga i prica vam je jasna. Nije cudo da se to dogodi jadan covek... Valjda ce konacno gradonacelnik da se okrene i ode iza skole.... Ako se ne plasi duhova proslosti koji tamo haraju... Tako su nas plasili kada sam bila dete i da tamo nebi neko odlutao... Inace nema ograda i nikakva zastita.

  • opet neka fina decica umesala prste

    16. januar 2015 | 00:38

    toliko s bojim agresije ovih generacija bez kompasa... ne bi me cudilo da su ga agresivna deca ubila., slicna onim monstrumima sto su napali rasu popova

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA