Obezbeđenje kluba "Plastik" pretuklo dva mladića za Srpsku Novu godinu

- Čak i ako se to zaista dogodilo, dogodilo se ispred kluba, tako da mi nemamo nikakve veze sa tim. Nemam nikakav komentar više - rekla je menadžerka ovog kluba

  • 8

Ovogodišnji doček Srpske Nove godine po batinama će pamtiti S. M. (23) i F. R. (23), jer ih je pretuklo obezbeđenje beogradskog kluba "Plastik", objavio je "Alo".

- U klub smo došli oko pola dva. Sve je bilo u redu, dok nismo odlučili da krenemo kući. Sećam se da je na izlazu iz kluba bila velika gužva i da su svi nešto pričali i dovikivali se - kaže S. M. za Alo.rs i dodaje:

- U jednom trenutku, na stepenicama nas je susrelo obezbeđenje tvrdeći da smo ih opsovali u prolazu. Na moje pokušaje da smirim situaciju rečima da im nisam ništa rekao i da su pogrešili, njih trojica su počeli brutalno da me biju - kaže i on i ističe da je njegov prijatelj pokušao da ih razdvoji, ali su se onda u sukob uključili i ostali članovi obezbeđenja.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

Tada su njegovog druga gurnuli niz stepenice i izbacili ih iz kluba na ulicu gde su nastavili da im prete uprkos tome što im je u pomoć pritekla nepoznata devojka, koja je u tom momentu izašla iz "Plastika".

- Odmah su me odvezli u Urgentni centar jer nisam mogao da hodam, a lice mi je bilo svo u krvi i počelo je da otiče. Moj drugar je mislio da mu je dobro i otišao je kući. Međutim, sutradan mu je pozlilo od udaraca koje je primio pa je i on otišao kod lekara, a na nagovor roditelja danas smo prijavili slučaj policiji - kaže S. M. i dodaje da su ih to veče ispred kluba neki mladići savetovali da slučaj ne prijavljuju policiji jer je reč o kriminalcima.

Međutim, oni se nisu uplašili, pa su policiji danas dostavili i lekarske izveštaje o povredama.

Foto-ilustracija: Profimedia, Foto-ilustracija: Profimedia,

- Podneli smo prijavu protiv kluba i obezbeđenja. Osim što sam i dalje u potpunom šoku zbog svega što sam preživeo, ne mogu da ustanem iz kreveta jer imam teške povrede kičme, a promenjen mi je i lični opis. Nadam se da će neko snositi posledice za ovakvo divljačko ponašanje - kaže on.

Ekipa ovog lista je pokušala da dobije i drugu stranu priče, pa su kontaktirali klub "Plastik" gde im je Menadžerka kluba rekla da nije upoznata sa pričom da je njihovo obezbeđenje pretuklo nekog.

- Čak i ako se to zaista dogodilo, dogodilo se ispred kluba, tako da mi nemamo nikakve veze sa tim. Nemam nikakav komentar više - rekla je ona, a vlasnica kluba Jelena Grgić se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na SMS poruke.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    15. januar 2015 | 18:38

    A po obezbedjenjima sve neke siledzije svuda.

  • bella

    15. januar 2015 | 23:15

    Po novom zakonu koji je stupio na snagu od 1. Januara svaki klub koji ima privatno obezbedjenje obavezan je da ima sklopljen ugovor sa licenciranom firmom za obezbedjenje. Takodje svaka osoba zaposlena kao obezbedjenje je obavezno da ima licencu. Zivotinje koje prebijaju ljude po klubovima verovatno nemaju ni osnovnu skolu. Mora im se stati na put dok neko ne nastrada kao Fedor Frimerman.

  • jelena

    15. januar 2015 | 22:30

    Dokle ce obezbedjenje u klubovima da se bahati??? Stradaju nevini ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA