KRAJ TALAČKE KRIZE U PARIZU: Otmičar se predao policiji posle pregovora (VIDEO)

Francuski mediji javljaju kako se verovatno radi o pokušaju pljačke pošte, koja je pošla naopako, tako da situacija nije povezana sa terorizmom

  • 2

U Parizu je okončana talačka kriza, pri čemu je bilo zarobljeno između dvoje i petoro ljudi, a otmičar je navodno bio poznat policiji. Otmičar se predao policiji, a taoci su oslobođeni.

Francuski mediji javljaju kako se verovatno radilo o pokušaju pljačke pošte, koja je pošla naopako, tako da situacija nije povezana sa terorizmom.

Do otmice je došlo u pošti u Kolombu, severozapadnom predgrađu Pariza, javljaju lokalni mediji. Napadač je kod sebe imao "kalašnjikov" i ručne granate, a mediji izveštavaju da je "izgubio razum", "psihički nestabilan" i da mu je "srce slomljeno".

Talačka kriza je počela nešto pre 12 sati, kada se muškarac sa "ratnim oružjem" zatvorio u prostorijama pošte, kako je rekao jedan od policijskih izvora, koji nije mogao da precizira koliko se osoba nalazi unutar pošte.

Jedan helikopter bezbednosnih službi nadzirao je ovu zonu.

Kako se vidi na fotografijama postavljenim na Tviteru, na listu mesta se nalazi veliki broj policajaca, kao i predstavnika tužilaštva.

Francuski RTL javlja kako je napadač odranije poznat policiji, sumnjiči se za nekoliko manjih zločina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: index.hr/ rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znatizelja

    16. januar 2015 | 14:24

    Haha a nije terorista nije musliman i odma psihicki nestabilan ccc

  • I'm muslim don't panic

    16. januar 2015 | 17:35

    Da je bio lopov musliman e onda bi bilo terorizam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA