PUCAJU U CRNCE: Skandalozan snimak na kom američki policajci vežbaju gađanje! (VIDEO)

Ovaj slučaj je otkriven kada je jedna žena pronašla fotografiju na kojoj se pored ostalih osuđenika našao i njen brat. Fotografija na kojoj je bio on uz još pet osuđenika bila je probušena hicima iz vatrenog oružja

  • 5

Američki policajci iz Južne Floride vežbali su gađanje iz vatrenog oružja, a kao mete su koristili likove Afroamerikanaca koji su uhapšeni.

Ovaj slučaj je otkriven kada je jedna žena pronašla fotografiju na kojoj se pored ostalih osuđenika našao i njen brat, koji je bio uhapšen još 2000. godine kada je imao 18 godina, a koji je u međuvremenu i izašao iz zatvora.

Printskrin: YouTube/NewsTV Printskrin: YouTube/NewsTV

Fotografija na kojoj je bio njen brat uz još pet tamnoputih osuđenika bila je probušena hicima iz vatrenog oružja.

Ovaj skandal izazvao je oštru polemiku u javnosti. Nadležni iz policije iz Južne Floride saopštili su da ubuduće neće dozvoljavati svojim ljudima da koriste slike uhapšenih umesto mete.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    16. januar 2015 | 15:53

    Pa sta ako vežbaju?

  • Suza

    16. januar 2015 | 20:58

    Ocigledno je da su dugo vezbali na ovakvim metama,pa zato sada ubijaju nenaoruzane crnce po ulici, verovatno im se pricinjavaju likovi koje su toliko puta upucali na strelistu. Cist rasizam.

  • majx

    16. januar 2015 | 15:44

    Da nisu i ovi islamisti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA