STRAŠNO: Tinejdžerka skočila sa Kalemegdanske tvrđave posle svađe sa dečkom!

Šesnaestogodišnja Nevena M. van životne opasnosti, ima prelom kuka i rebara, navode u Urgentnom centru

  • 2

Šesnaestogodišnja Nevena M. skočila je sa zida na Kalemegdanskoj tvrđavi u neposrednoj blizini Opservatorije. Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, devojka se na skok odlučila jer se prethodno posvađala sa dečkom.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura kaže da su ekipe te službe devojku pronašle na livadi u blizini Opservatorije.

- Ekipa ju je našla na travi, licem ka zemlji. Ona nije imala vidljivih spoljnih povreda - kaže Macura i dodaje da niko nije video da li je devojka pala ili se bacila.

Ona je u svesnom stanju kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Kako je za Telegraf.rs rekao portparol Urgentnog centra Drago Jovanović devojka ima prelom kuka i rebara, ali joj život nje ugrožan

- Komunikativna je, ali je vidno uznemirena - rekao je Jovanović.

Kako Telegraf saznaje, nakon što je pala, devojka je i dalje bila svesna i dozivala je ime "Nikola". Pored mesta na koje je devojka pala, nađen je kamen. Prema nezvaničnim informacijama, devojka je pokušala sebi da oduzme život nakon svađe sa dečkom.

(M. S. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KK

    18. avgust 2012 | 15:33

    @Jelena Minic kako mozete da kazete tako nesto? Sta bi bilo da ta ista devojka procita vas komentar ''Kakva glupaca'' ? Mislila bi kako ljude briga za nju i pokusala bi ponovo ! Nemate prave to da pricate ljudima kojima treba pomoc, znam kako joj je. Nevena, drzi se.

  • Jelena Minic

    27. mart 2012 | 21:16

    Kakva glupaca! Nije se rodio taj zbog koga treba sebi nauditi! Devojka treba da poseti psihijatra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA