Osumnjičenom za gaženje dve devojčice u Surčinu određen pritvor

Danilo Vukovljak je u policiji rekao da nije znao da je udario devojčice i da je mislio da ga je neko gađao, zbog čega se uplašio i pobegao

  • 3

Danilu Vukovljaku, koji se sumnjiči da je 12. januara u Surčinu "seatom" naleteo na Saru Marjanović (17) i Milicu Spirić (17) i naneo im teške povrede, a onda pobegao s lica mesta, večeras je određen pritvor od 30 dana, zbog opasnosti od bekstva.

NOVI SLUČAJ "KANTRIMEN": Pregazio nas je, pa pobegao dok smo ležale u krvi!

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Njegov kum N. V. u čijoj je garaži policija pronašla oštećeni automobil, pušten je iz pritvora pošto Treće osnovno tužilaštvo nije tražilo da budezadržan.

Po prikupljenim dokazima, on nije učestvovao u prikrivanju dokaza, već je samo dozvolio da automobil bude parkiran, pa protiv njega postupak najverovatnije neće ni biti vođen.

Kako Telegraf saznaje, Vukovljak je na saslušanju u Trećen osnovnom tužilaštvu, kao i u policiji tvrdio da nije znao da je udario devojčice. Rekao je, prema nezvaničnim informacijama, da je mislio da ga je neko gađao i da se zbog toga uplašio i pobegao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    16. januar 2015 | 21:00

    Zatvor bez razmisljanja.... samo zatvor... znao je on dobro sta je uradio...

  • MARKO

    17. januar 2015 | 09:49

    Na odmorcic od 10 godina pa da te niko ne gadja bar neko vreme,da budes miran!

  • kg!

    16. januar 2015 | 23:58

    A čime te pobratime to neko gadjao.."da nije možda grudvama a?"..CCC ŠTA SVE LJUDI MLATE,A ŠTO JE NAJGORE POJEDINE SUDIJE KLIMNU GLAVOM,DA DA MOGUĆE JE,EVO TEBI BRATIĆU USLOVNA I DOZVOLA NA 4 MESECA..CCC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA