Srpski lekar iz SAD zna istinu o parama Ognjanovića!

U pitanju je poznati kardiolog srpskog porekla, koji radi u bolnici u Hjustonu gde je trebalo da Tijana bude operisana. On je u dogovoru sa američkim lekarima snizio cenu za operaciju devojčice. Zahvaljujući njemu, cena operacije koštala je 750.000 dolara umesto 1,1 milion, koliko je prvobitno traženo Ognjanovićima

  • 11

Tužilaštvo je policiji dalo nalog za saslušanja u slučaju Ognjanović i prvi na listi svedoka je srpski lekar R. R. iz bolnice u Hjustonu, objavio je „Blic“.

U policiju je juče iz Višeg tužilaštva stigao širi nalog iz tužilačke istrage kojim su omogućena saslušanja, ali i dozvola da se proveravaju računi i transakcije Nebojše i Jelene Ognjanović u inostranstvu. Policija će krenuti u proveru transakcija najpre iz Austrije, Kanade, SAD, a zatim i iz Hrvatske i Mađarske. U planu je i saslušanje nekoliko osoba za koje smatraju da mogu da pomognu u istrazi o novcu Ognjanovića, a prvi na listi je R.R.

U pitanju je poznati kardiolog srpskog porekla, koji radi u bolnici u Hjustonu gde je trebalo da Tijana bude operisana. On je u dogovoru sa američkim lekarima snizio cenu za operaciju devojčice. Zahvaljujući njemu, cena operacije koštala je 750.000 dolara umesto 1,1 milion, koliko je prvobitno traženo Ognjanovićima.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Facebook Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Facebook

Policija je u predistražnom postupku nekoliko puta pokušala da sasluša lekara R.R., koji bi trebalo da objasni zbog čega je bolnici u Hjustonu uplaćeno 1.112.000 dolara, šta je sve urađeno za taj novac i s kim je dogovarao smanjenje sume za operaciju.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    17. januar 2015 | 22:06

    Sta ce vam pare Deteta nema!!!!

  • ona

    18. januar 2015 | 09:41

    Meni samo bije jasno gde ce dusa Ognjenovicima a toliko bolesne dece ima. Sram ih bilo!

  • Bmti dann

    18. januar 2015 | 03:08

    Meni nije jasno kako doktori naplate ovolike pare , 750 hiljada dolara da bi operisali dete

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA