ISLAMSKI KALIFAT I NA BALKANU: Putnici koji su leteli za Srbiju tri puta kontrolisani

Europol veliku pažnju usmerava i na Balkan, zahtevajući mnogo veću saradnju s policijama tamošnjih država, posebno jer su već pooštrene kontrole na spoljnim granicama "šengenskog prostora", a biće još mnogo oštrije što upravo dokazuje krajnje temeljit pretres putnika "Er Srbije".

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Јован
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ☆☆☆ Panter ☆☆☆

    19. januar 2015 | 10:56

    I sta je tu problem. ....jedino sto kasne 25 godina!!!...kada su ih nasa vlada opominjale taj problem ceo svet se pravio lud i mnoge te drzave su ih tajno podrzavali a sad kad naprave Terror u zapadnoj zemlji ...e to je drugo... za vreme rata u Bosni nisu usvajani kao terroriste dok su Srbe klali. ... niti šiptare na kosovu sa njihovom učk tek nakon izvesnog vremena i to.... Bin Laden je imao bosanski pasos... a sad je tek kriticno?..... aj da se lazemo. ...tek kad neko oseti na svojoj kozi shavti starnost problema....a to sve proizilazi od onih koji preko islama zlouptrebavaju veru...i sto je jos gore mnogo naivnih budala im veruju i zrtvuju se za njih ....bomabsi samooubice...koji od tih vodja je se digao u vazduh? !... nijedan!...nego isperu mozak labilnim licima i jos gore deci da se digne u vazduh.... e pa trezili ste...dobili ste....nazlaost. A Srbi zlikovci,a? Jadan ovaj bedni svet ....

  • svet gori a ja se ceskam

    18. januar 2015 | 22:12

    Sta,kao videli neku bolesnu fantaziju neku "kartu" i primili zdravo za gotovo ?! Trpaju nas u isti kos sa neljudima , koljacima i manijacima koji su uz to i druge vere !Da li su zaista toliko neobrazovani, neobavesteni i glupi ili je ipak nesto drugo ?!

  • kami

    18. januar 2015 | 20:04

    Pa nisu sposobni da kontrolisu radlkalni islam a i provociraju muslimame pa sada kao kontrole prema stbiji. Srbija je mnogo sposobnija u kontroli a i postenija prema islamskoj veri od evropljana sa zapada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA