Predsednica Hrvatske je po ovoj pesmi dobila ime! (VIDEO)

Nova predsednica je po želji majke Dubravke dobila ime po hit pesmi Zdenke Vučković "Kolinda", hrvatskoj obradi iz 1967. godine

  • 6

Kolinda Grabar Kitarović je u centru medijske pažnje ovih dana, što zbog održanih izbora i pretpostavki kako će ona uticati na dešavanja u Hrvatskoj, tako i zbog raznih glasina i nagađanja. Tako su se pojavila i objašnjenja kako je Kolinda dobila ime, što je još jedna na listi zanimljivosti vezanih za nju i njenu prošlost.

Nekadašnja muzička zvezda sa tih prostora Zdenka Vučković s nestrpljenjem je iščekivala rezultate i pobedu svog predsedničkog favorita, Kolinde Grabar Kitarović, kako piše "Slobodna Dalmacija". Ona je otkrila da je nova predsednica po želji majke Dubravke dobila ime po njenoj hit pesmi, "Kolinda", hrvatskoj obradi koja je žarila i palila 1967. godine.

Pesmu je Zdenka prvi put čula tokom kanadske turneje s pokojnim kolegom Ivicom Šerfezijem, na koncertu pevačice Lusil Star. I odmah je odlučila da je prepeva, osećajući da bi mogla da napravi pravi hit.

OTKRIVAMO: Kolindi smeštena seks-afera, evo koja MILF BOMBA se nalazi na snimku! (FOTO)

- Presrećna sam, tako sam srećna što je Kolinda postala predsednica, i mislim da će biti odlična na toj funkciji. I već nam je svojim prvim govorom vratila osmeh na lica, a to nije lako u ovoj teškoj i svima nama mučnoj situaciji. Drago mi je da je pobedila druga Josipovića, jer drugarsku prošlost moramo ostaviti iza sebe. A kod njega ona prošla nije. Verujem u Kolindu, ima šarm, stav, osmeh, inteligenciju, razboritost, snagu, budi nadu, poverenje. To je to, to nam treba – kaže Zdenka.

Foto: Profimedia/AFP Foto: Profimedia/AFP

SKANDAL NAD SKANDALIMA: Hrvatska predsednica kopira ideje tvorca USTAŠTVA!

Ona veruje i kako u Hrvatskoj nema baš puno Kolinda, sumnjajući da bi se za to ime i znalo da ga ona nije pesmom donela iz dalekog sveta.

Printskrin:Youtube/vinyldaewo Printskrin:Youtube/vinyldaewo

- Organizator kanadske turneje je mog prijatelja Ivicu Šerfezija i mene odveo na koncert Lusil Star. I čim je Lusil počela da peva "Kolindu", Šerfezi je rekao: "Čuj, Zdenka, ova je pesma rođena za tebe". Prevela sam je, i vrlo brzo je postala veliki hit. Sa još tri pesme našla se na mini-ploči koja je u kratko vreme stekla zlatni tiraž. Sećam se da sam sa mamom išla na potpisivanje autograma u Jugotonovu prodavnicu u centar Zagreba. Red je bio od Bogovićeve do Zagreb kina. Ljudi su bili oduševljeni – kaže Zdenka.

- Nadam se da će biti prilike za tako nešto. Kako ne bi čovek voleo da upozna tako dragu osobu, ženu koja za svakog ima lepu reč. Tako sam srećna zbog njenog izbora - istakla je Zdenka koja ima želju da upozna novu predsednicu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: slobodnadalmacija.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ej

    19. januar 2015 | 14:52

    Ova zena kad je dosla na vlast ona je postala opasna drska i bezobrazna

  • србIN

    20. januar 2015 | 17:36

    Ма глупости.. Њено име је Ковиљка.. Него имала је пса, булдога, који се звао линда,па на успомену на њега,а знајући да не може да напредује као Ковиљка, мења име, и задржава корјен имена, и назива се КО ЛИНДА!

  • Pero

    19. januar 2015 | 20:10

    Mene je svarno dovela u dilemu nemogu vjerovati sto kolinda radi sada njoj netrebaju gluposti da se goni sa seseljom. Ako na to krene onda je zavrsila politicku karajeru. Taj voja ima da je izludi on ce da iskopa djavola i prevrne zemlju samo da je ponizi zasta je sama kriva. E moja kolindice tesko tebi pod hitno mjenjaj strategiju primaklo ti se blizu g..e.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA