AFERA "KONDOM" DRMA VLADU HRVATSKE: Ko će od ovog skandala imati najviše koristi

Ovih dana još se jednom obistinila stara poslovica da dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Naime, još dva dana otvoren je konkurs za stručno osposobljavanje u Odeljenju za onlajn komunikaciju Vlade Hrvatske. Tako će “slučaj kondom” nekom nezaposlenom doneti toliko željeni posao - pa makar i “volontiranje” za 39.ooo mesečno

  • 1

Nakon što je krajem decembra sa službene mejl adrese Vlade Hrvatske slao poruke u kojima nudi prodaju proizvoda od lateksa poznatog svetskog proizvođača - među ostalim i prezervative - saradniku Vladinog odeljenja za onlajn komunikaciju nije produžen ugovor koji je tada upravo isticao. Razlog zbog kojeg mu ugovor nije produžen nije bilo samo nuđenje prezervativa sa službenog mejla već i to što je nadređene lagao o celom slučaju - branio se da mu je neko hakovao mejl - sve dok istina nije isplivala na površinu.

Ovih dana se još jednom obistinila stara poslovica da dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Naime, još dva dana otvoren je konkurs za stručno osposobljavanje u Odeljenju za onlajn komunikaciju Vlade. Tako će “slučaj kondom” nekom nezaposlenom doneti toliko željeni posao - pa makar i “volontiranje” za 39.ooo mesečno. Iz Vlade su poručili kako konkurs otvoren za mesto saradnika u onlajn odeljenju, ne treba dovoditi u vezu sa neproduživanjem ugovora sa saradnikom koji je sa službenog mejla prodavao prezervative.

- Konkurs za to radno mesto otvorili smo još 28. novembra, ali kako niko nije ispunio tražene kriterijume morali smo da ga ponovimo 13. januara - poručili su iz Vlade.

(Telegraf.rs / Izvor: vecernji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA