ŠOKANTNO: Gangsteri ranili petogodišnju devojčicu! (VIDEO)

Na suđenju trojici članova uličnih bandi u Londonu kao dokaz prikazan snimak ranjavanja Tuše Kamalesvaran, koja se igrala u ujakovoj prodavnici. Devojčica preživela, ali će ostatak života provesti u invalidskim kolicima

  • 0

Na suđenju trojici pripadnika uličnih bandi u Londonu juče je prikazan šokantan snimak na kojem se vidi kako su gangster ustrelili u kičmu petogodišnju Tušu Kamalesvaran. Ona se u trenutku napada bezbrižno igrala u ujakovoj prodavnici. Nakon godinu dana lečenja, Tuša uskoro napušta bolnicu, ali će ostatak života provesti u invalidskim kolicima.

Natanijel Grant (21), Kazim Kolavole (19) i Entoni Mekola (20) proglašeni su krivima za pokušaj ubistva Rošona Brajana, pripadnika suparničke bande koji je želeo da se sakrije u prodavnici. Šokantni snimak na suđenju je prikazan kao dokaz.

Na snimku sigurnosne kamere vidi se mala Tuša kako pleše između rafova sa robom u prodavnici svog ujaka, kojem su Tušini roditelji došli da čestitaju rođendan. Pored Tuše, tu su bili i njen 12-godišnji brat i trogodišnja sestra. Kada su članovi bande ušli u radnju, nastala je pometnja i počela je pucnjava. Tuša je pogođena pala na pod i počela da doziva pomoć.

Tušin otac, Rošan Selvakumar (35), pogođen je drugim metkom u lice, ali je čudom izbegao smrt.

Tužiteljka Mišel Nelson pročitala je izjavu Tušine majke Šarmile, u kojoj je ona navela da uvek plače kada pomisli da je budućnost njene ćerke vezana za invalidska kolica.

- Teško je za sve nas u porodici da vidimo da je nevino dete, koje je skakutalo okolo kao zečić, sada paralizovano. Ona je volela da se igra, stalno nasmejana, i bila je dobar đak u školi - pročitala je Nelsonova.

(M. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA