ZAKLINJEMO SE BOGU SA SVOJA TRI PRSTA: Naježićete se kad čujete zakletvu pred ulazak u hladan Dunav! (VIDEO)

Oni su po najvećoj hladnoći ušli u Dunav, a pre toga su uradili nešto od čega im je svima proključala krv u žilama. Pogledajte!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Obican
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lance

    21. januar 2015 | 12:52

    Ovo je jedna od najlepsih stvari u pravoslavlju.Budi u coveku nesto vitesko,moralno,neiskvareno i vraca coveka u nesto iskonsko.Treba da ovo cuvamo jel nam sa zapada namecu njuhov nacin zivljenja i razmisljanja.Ali dzaba im,nije u genu srbina da bude robot bez duse i emocije.Mi smo zdrav i mentalno dosta jak narod za razliku od vecine ljudi na svetu,individualno kad se pogleda.A ovi sto osudjuju ovaj vekovni cin,bilo dal su hrvati,bosanci ili losi srbi,nemaju prava govoriti jer to nerazumeju.Ovo nisu stisnute pesnice nego spojena tri prsta.Mi uzdizemo pravdu i nasu veru u nebesa,a nevelicamo hitlera,ne mrzimo druge rase,ne tolerisemo terorizam i sve uzase koja on donosi.PRAVOSLAVLJE SAMO IME KAZE!!!

  • Падобранац 63.

    21. januar 2015 | 10:34

    Затуцан народ !? Е јадних ли коментара. Док се на западу омладина на силу учи патриотизмижу и вери , код нас многи још нису прележали богиње , а зла времена тек долазе ! Браво момци !!!! Србија је вечна док су јој деца верна ! Кога је срамота, правац граница и у " цивилизовану европу"!

  • Toma

    21. januar 2015 | 09:40

    Ovo je bolest,fanatizam i nema nikakve veze sa duhovnim zivotom ni sa Bogom,ovo su samo provokacije i kafanski seljatluk. Da poznaju Boga da zive po Hristovim rijecima nebi ovako jadno i ne casno izgledalo. Pravi carski sinovi i kcerke se ne ponasaju ovako bolesno,osvetoljubljivo i zlopamtilom. Hristos nije doneo rat,oruzije,osvetu i fanatizam,naprotiv svojim dolaskom donosi,mir,ljubav,prastanje,molitvu i tako je djelovao i na krstu molio oprost svim koji ga razapese. Ovo nisu Hristovi vec fanatici koji zluze u korist zlu ,luciferu...ovakvim nacinom i zivljenjem nema Srbima ni srpskome potomku buducnosti ni mira. Zalosno i sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA