NOVA PRETNJA FRANCUSKOJ? Leteo dron nad Olandovom rezidencijom!

Neimenovani izvor je rekao da se dron svega "nekoliko sekundi" nalazio iznad predsedničke palate

  • 2

Jedan dron nakratko je preleteo iznad Jelisejske palate u centru Pariza kasno sinoć, saopštio je izvor iz francuskog predsedništva.

Potvrđujući izveštaj sa kanala iTELE, neimenovani izvor je rekao da se dron svega "nekoliko sekundi" nalazio iznad predsedničke palate i da ga je policija koja obezbeđuje zgradu "odmah uočila".

Kancelarija pariskog tužioca pokrenula je istragu incidenta, do koga je došlo nedelju dana posle terorističkih napada u Parizu, u kojima je ubijeno 17 ljudi, a država stavljena u stanje pojačane budnosti, preneo je AFP.

Pojavljivanje drona iznad Jelisejske palate usledilo je nakon serije misterioznih pojavljivanja dronova iznad francuskih nuklearnih elektrana u oktobru i novembru za koje niko nije preuzeo odgovornost.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CCCC

    20. januar 2015 | 15:30

    Kad kaži neimenovan izvor znači da lažu,samo šire mržnju i lažnu propagandu Neka francuska vlada zabrami dalje crtamje karikatura duhovnih idola svih konfesija,pa će možda prestati ovaj strah iteror.

  • Sandžak

    21. januar 2015 | 02:16

    Dronom upravljao Edi Rama :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA