ZGAZIO MAJKU DOK JE DRŽALA DETE ZA RUKU: Stravični detalji nesreće kod Jagodine!

- Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a moja Dragana je nepomično ležala. Pritrčao sam joj, a ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da joj izvadim jezik - priča Aleksandar Milanović

  • 34

Dragana Milanović (29), majka troje maloletne dece iz Majura kod Jagodine, preminula je tri dana nakon što je komšija Perica J. (60) udario kolima.

U trenutku nesreće koja se dogodila u petak oko 15.15 časova Dragana je držala za ruku ćerku Milicu, koja za dve nedelje treba da napuni 5 godina. Perica je "puntom" izleteo na trotoar i iz ruku deteta otrgao majku i odbacio je 11 metara dalje. Uprkos teškim povredana koje je naneo ženi, vozaču nije određen pritvor, piše beogradska štampa.

Aleksandar Milanović (30), Draganin suprug, objašnjava da je njegova žena s ćerkom krenula do prodavnice.

- Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a moja Dragana je nepomično ležala. Pritrčao sam joj, a ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da joj izvadim jezik. U trenutku je došla k sebi. Suze su joj lile niz lice i pitala me je  - Joj, Aco, što me ovaj ubi - priča uplakani Milanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

On navodi da se vozač zaustavio 50 metara dalje.

- Bio sam u potpunom šoku, a on mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa ženom i u jednom trenutku sam ga verovatno odgurnuo - priča Milanović.

Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.

- Dragana je bila svesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario. Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je lekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kad će umreti - navodi očajni čovek.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

Aleksandar sa Draganom ima ćerku i dva sina.

- Deca me neprestano pitaju kad će mama kući. Još im nisam rekao. Milica traži da ide sa mamom da kupe sliku za tortu. I stariji sin mi je tražio da ga vodim kod majke. Šta da kažem deci, žta da radim - jeca nesrećni Milanović.

Nedaleko od mesta nesreće stanuje i osumnjičeni Perica J.

Suprug poginule žene kaže da ga je mnogo pogodilo što vozač nije proveo ni sat u zatvoru.

- Nijednog trenutka ga nisu zadržali, a mene su pre mesec dana zatvorili i odredili mi 100 dana zatvora jer sam bez tablica vozio automobil koji sam popravljao drugaru. Plašim se da ubistvo moje žene ne prođe nekažnjeno - kaže Milanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac 1308

    21. januar 2015 | 11:28

    Jooooooooj Srbijo jadna li si i mi s tobom. Citam ovo a bes mi raste, cini mi se da bi vozacu istog sekunda presudio. Gde je pravda, gde je zakon. Policajac sam a sramota me je i nemam objasnjenje. Gde je sud, sta se ceka. Dzukela pijana uziva na slobodi. Na taj nacin indirektno izazivaju da suprug te zene ubije bitangu jer ga verovatno vidja svakodnevno i da deca ostanu i bez drugog roditelja. Sramota me je sto zivim u ovom bezumnom Srbistanu.

  • rakas

    21. januar 2015 | 11:20

    eto koliko vredi život u srbiji,zar je stvarno moguće da ubistvo čoveka nije krivično delo,samo ako ubiješ kera ideš u zatvor.

  • Jucajuca

    21. januar 2015 | 11:19

    Joj muko moja tugo moja,sta reci ni sama neznam.jadna zenica samo ona zna muke i bol koji je trpela tada a tek jadno detence koke je svemi tome prisustvovalo.a sada samo otac jadan zna kako mu je bez svoje supruge i kako mu je kad pogleda svoju decicu.a tom bedniku neka dragi bog sudi najgore sto moze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA