VOJNIK SILOVAO DETE OD ŠEST GODINA: Preti mu 10 godina zatvora!

Silovatelj se popeo na prozor kuće kada je bio pijan, ali je na sreću ta buka probudila oca male devojčice, koji ga je zatekao polu-nagog u spavaćoj sobi njegove miljenice

  • 10

Britanski vojnik je optužen za silovanje šestogodišnje devojčice u njenoj kući u Austriji, a ova vest je potresla i uznemirila javnost, kako lokalnu tako i svetsku.

On se popeo na prozor kuće kada je bio pijan, pa je ta buka prilikom upadanja u sobu probudila oca male devojčice, koji ga je zatekao polu-nagog u spavaćoj sobi njegove miljenice.

Vojnik je bio pripadnik 7. padobranskog puka Kraljevske konjice i artiljerije, pa je šok ljudi povodom ovog stravičnog silovanja, utoliko veći zbog njegove funkcije. Incident se dogodio u decembru tokom treninga i obuke u tirolskoj oblasti, na austrijskim Alpima.

Njegov identitet nije otkriven, ali je poznato da je odmah narednog dana vraćen u svoju kasarnu. Suđenje će biti održano 10.marta, a moguća zatvorska kazna je 10 godina.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA