BABA (61) HOĆE DA RODI DETE: Moj verenik (34) je najbolji od svih sa kojima sam bila (VIDEO)

Žena koja planira venčanje sa njenim duplo mlađim verenikom, ima sedmoro dece uzrasta od 29 do 41 godinu, a ako uspe da zatrudni biće dve godine starija od trenutno najstarije majke na svetu

  • 8

Sandra Galager (61) je podigla sedmoro dece na beneficijama, a sada želi osmo sa svojim verenikom Ričardom Brumom (34). Ukoliko bi ostvarila svoju želju, postala bi najstarija majka na svetu.

Baba je objasnila da se zaljubila u Ričarda dok se viđala sa njegovim ujakom i dodala da se "niko od njenih bivših" nije ponašao prema njoj kao njen sadašnji izabranik.

Par planira venčanje u junu a i svoje potomstvo - ali njihovi planovi su propali kada su izbačeni iz stana jer nisu imali dovoljan doprinos za kiriju. Inače, ljubavnici i Ričardova majka žive u trenutnom smeštaju za beskućnike i primaju socijalnu pomoć.

Iako imaju mnogo finansijskih problema, jedva čekaju da se usele u svoj novi stalni porodični dom.

Gospođa Galager ima sedmoro dece uzrasta od 29 do 41 godinu, a ako uspe da zatrudni, biće dve godine starija od trenutno najstarije majke na svetu. Ona ne radi već 40 godina zbog zdravstvenih problema, a on je već 2 godine nezaposlen i neće da radi bilo koji posao, ali želi da postane holivudski glumac.

Britanski Kanal 5 je snimio emisiju o ovo paru u serijalu "Ne može da radi, ne želi da radi".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA