ŠTA JE S MOZGOM? U Zabavniku "peku decu i bebe nabijaju na kolac"! (FOTO)

Mali Politikin zabavnik, dečiji časopis poučnog i zabavnog sadržaja, koji je namenjen školarcima uzrasta od 6 do 12 godina, u stripu objavljenom u novogodišnjem broju prikazuje kako malu decu peku na ražnju, trguju njima i nabijaju ih na kolac

  • 63

Popularni dečiji magazin "Mali Politikin zabavnik" u svom novogodišnjem izdanju od 1. januara objavio je strip "Merlin i Deda Mraz" u kom se bebe nabijaju na kolac i peku na ražnju. U stripu se i objašnjava na koje sve načine baukovi kuvaju i pripremaju decu, po različitim receptima.

- Baukovi se tu okupljaju jednom godišnje i razmenjuju malu decu umesto novogodišnjih poklona. Na taj način se održavaju prijateljstva i pripremaju divne gozbe. Tu dolaze baukovi iz svih delova sveta i prave razne specijalitete: paelju od beba, kus-kus sa očima malih devojčica, kiseli kupus sa kolenicama, pardon, kolenima... - piše u stripu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

"Mali Politikin Zabavnik" je dečiji časopis poučnog i zabavnog sadržaja, kako piše na njegovom portalu, namenjen školarcima uzrasta od 6 do 12 godina. Probni broj je izašao 15. decembra 2010. godine i besplatno je podeljen đacima nižih razreda u svim osnovnim školama u Srbiji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedan od užasnutih roditelja napisao je na fan strani časopisa: "Molim roditelje da pročitaju strip pre nego što ga daju deci. Zgrožena sam! Posle toga možete dati svoj komentar! Ako je strip u kome se deca peku na ražnju i serviraju na tacni pečena normalan, onda verovatno ja nisam!"

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    22. januar 2015 | 00:33

    Dali ima neko u ovoj zemlji normalan?

  • Orangutan

    22. januar 2015 | 04:50

    Slažem se. Treba ukinuti Politikin Zababnik i ostaviti samo dobre stvari kao što su: Skandal, Svet Plus, Kurir, Informer, Alo....

  • Qwerty

    21. januar 2015 | 23:35

    budi bog sa vama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA