POSLEDNJE REČI MAJKE TROJE DECE PRED SMRT: Pregazio je pijani komšija!

- Kada sam joj prišao ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da bih joj izvadio jezik. U jednom trenutku je bila potpuno svesna. Tada su počele suze da joj teku niz lice. Rekla mi je: "Joj, Aco, što me ovaj ubi - kaže suprug nastradale žene

  • 27

Majka troje maloletne dece Dragana Milanović (29) iz Majura kod Jagodine preminula je od posledica saobraćajne nesreće u kojoj ju je u petak oko 15.15 komšija Perica J. (60) udario "puntom". Nesreća se dogodila kada je nesrećna žena krenula sa petogodišnjom ćerkom do prodavnice, kada je na nju naleteo automobil kojim je upravljao Perica J. i odbacio je 11 metara dalje.

Draganin suprug Aleksandar (30), koji je bio u neposrednoj blizini kada je na njegovu ženu naleteo automobil, posvedočio je da je prizor bio stravičan i da se sve desilo za nekoliko sekundi.

- Čuo sam zvuk automobila koji je išao velikom brzinom i snažan udarac. Kad sam istrčao na ulicu, ćerka je zanemela, a Dragana je nepomično ležala na betonu. Kada sam joj prišao ona je samo krkljala. Vilica joj je bila toliko stegnuta da sam joj jedva otvorio usta da bih joj izvadio jezik. U jednom trenutku je bila potpuno svesna. Tada su počele suze da joj teku niz lice. Rekla mi je: "Joj, Aco, što me ovaj ubi  - kaže suprug nastradale žene. Prema priči očevidaca, Perica J. se zaustavio 50 metara dalje pošto je automobilom oborio ženu.

- Bio sam u potpunom šoku. On mi se bacao na leđa. Bio je vidno pijan. Nisam znao šta ću sa Draganom i u jednom trenutku sam ga verovatno odgurnuo - priča Milanović.

Foto: Ilustracija / Telegraf Foto: Ilustracija / Telegraf

Prema njegovim rečima, ubrzo je stigla Hitna pomoć, koja ih je prevezla u Dom zdravlja u Jagodinu.

- Dragana je bila svesna. Pričala mi je kako je sve boli i da ne može više da izdrži. S nama je tamo bio i vozač, njemu su izvadili krv, a poslali su i saobraćajca da me ispita zašto sam ga udario?! Nekoliko sati smo čekali neurologa, koja nam je rekla da je Dragana ima lakše povrede. Međutim, pošto se i dalje žalila na bolove, prevezli smo je u ćuprijsku bolnicu. Tamo mi je lekar rekao da je Dragani mozak pretvoren u kašu i da je pitanje vremena kada će umreti - priča Milanović i dodaje da mu je najteže palo što vozaču posle nesreće koju je izazvao nije određen pritvor.

- Nijednog trenutka ga nisu zadržali, a mene su pre mesec dana zatvorili i odredili mi 100 dana zatvora jer sam bez tablica vozio automobil koji sam popravljao drugaru. Plašim se da će ubistvo moje žene proći nekažnjeno - kaže Milanović.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA