POTRESAN SNIMAK HLADNOKRVNOG UBISTVA: Policajac ubio crnca iako se predao! (VIDEO)

Pucnjava je izazvala nove proteste u Bridžtaunu, posle samo nekoliko meseci demonstracija u Fergusonu i Njujorku kada su "beli" policajci ubili nenaoružane crnce

  • 8

Novi snimak koji se pojavio na internetu šokirao je svetsku javnost, a na njemu je prikazan trenutak kada je muškarac, koji je bio u automobilu, upucan kada ga je zaustavila policija. Tokom ove akcije, tamnoputi vozač je sve vreme držao ruke podignute uvis.

Incident se dogodio 30. decembra u Bridžtaunu u Nju Džerziju ispred saobraćajnog znaka "stop", tokom regularne kontrole. Situacija je postala ozbiljnija kada je jedan od policijaca upozorio svog partnera da je ugledao pištolj u "jaguaru" nesrećnog čoveka.

- Pokaži mi svoje ruke. Ne uzimaj ništa iz auta - dovikivao je policajac Brahem Dejs.

On je želeo da ukloni pištolj iz automobila, ali kad je suvozač Džeram Rajd izašao iz vozila, ispaljeno je nekoliko hitaca. Narednik Dejs i njegov partner su pod istragom zbog ovog krivičnog dela.

Ova pucnjava je izazvala nove proteste u Bridžtaunu, posle samo nekoliko meseci demonstracija u Fergusonu i Njujorka, zbog ubistva nenaoružanih crnaca od strane belih policajaca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: news.sky.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA