NAJVEĆI PREVARANT U SRBIJI: Prosjak živi u skupom hotelu, plaća apartman 100 evra dnevno!

- Uhvati policija čoveka u prosjačenju. Dovede ga kod nas, a njemu džepovi puni para. Može tri kazne da plati i da mu ostane još dosta novca - kaže predsednik Prekršajnog suda u Beogradu

  • 15

Prekršajni sud u Beogradu je u prvih devet meseci 2014. godine bio zatrpan sa preko 180.000 predmeta, a u tom periodu rešena je skoro polovina. U intervjuu za Informer predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović objašnjava da se njegove kolege najčešće susreću sa azilantima (često ugleda i obrazovana gospoda) i bogatim prosjacima koji nose gomilu keša u džepovima.

On opisuje gotovo neverovatan slučaj prosjaka, koji preko dana kuka i moli za novac za preživi, a potom sa tog "radnog mesta" odlazi da živi u bogatom hotelu.

- Uhvati policija čoveka u prosjačenju. Dovede ga kod nas, a njemu džepovi puni para. Može tri kazne da plati i da mu ostane još dosta novca. Uhvatili su tako i jednu gospođu kako prosi ispred Crkve Svetog Marka. Na kraju se ispostavi da ona živi u jednom skupom hotelu, dnevno plaća apartman 100 evra, i to sve od prosjačenja. Imali smo gospodina koji je kolima kupio stare po domovima i vozio ih na određene lokacije da prose. Na kraju im plati ručak i uzme sav novac za sebe - kaže predsednik Prekršajnog suda u Beogradu.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    22. januar 2015 | 12:10

    A dinkic pedala ha ha on je najveci pa djelic.vlahovic itd red je predugacak

  • gule

    22. januar 2015 | 12:27

    Video sam Slavku kako ukrupnjuje 50 iljada u prodavnici jednog jutra, s obzirom da je zavrsila faks, izgleda da joj se to isplatilo

  • Danijel Delije Sever

    22. januar 2015 | 12:39

    Pa sta? Radite i vi taj posao pa zivite kako hocete !!! Ili vam smeta sto nemozete da ga oporezujete i smanjite platu!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA