Radnik pretukao direktora jer je tehnološki višak!

- Napadnuti direktor Svislajon - Miloduha iz Kragujevca S. Đ., je imao povrede glave i nosa i on je nakon prve pomoći zbrinut u Urgentnom centru KC Kragujevac - rečeno je iz Hitne pomoći

  • 6

U prostorijama kompanije Svislajon - Miloduh u Kragujevcu, radnik je jutros oko osam sati fizički napao S. Đ., direktora ovog preduzeća. Prema informacijama iz policije, radnik je priveden zbog sumnje za nanošenje povreda direktoru.

U Hitnoj pomoći kažu da su jutros, deset minuta posle osam sati, dobili poziv na adresu Svislajona u naselju Bagremar. Napadnuti direktor imao je povrede glave i nosa i on je nakon prve pomoći zbrinut u Urgentnom centru KC Kragujevac.

U Samostalnom sindikatu Svislajon Takovo iz Gornjeg Milanovca kažu da je Svislajon - Miloduh akcionarsko društvo i da oni nemaju "dodirnih tačaka sa tom firmom". Sindikat iz Gorgnjeg Milanovca ne "pokriva" prava zaposlenih u akcionaskom društvu ispostave u Kragujevcu.

- Samo smo čuli šta se desilo, ali tačne informacije nemamo. Koliko mi znamo, u pitanju je navodno proglašenje tehnoloških viškova, zbog čega je svađa i počela - rekli su nezvanično u sindikatu.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bbg

    22. januar 2015 | 16:55

    Drug od mog druga je iznabadao ovako jednog poslodavca.Istovarao robu celi dan i ovaj mu kaze: e necu da ti platim,gubi mi se s ociju...Nije vam ovo robovlasnicko drustvo!

  • игор

    22. januar 2015 | 18:02

    Ruke mu se pozlatile. Svaka cas junace

  • radovan

    22. januar 2015 | 16:28

    Sasvim normalna pojava kad bilo koja firma ali samo u Srbiji moze bez radnika a nemoze bez direktora ko bi rukovodio ako bi i oni bili tehnoloski viskovi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA