NIJE GINEKOLOG, ALI JE POGLEDAO: Tinejdžer pregledao vagine, svi verovali da je lekar!

Njegova prevara je otkrivena tek kada se sa "svojim" pacijentom predstavio doktoru koji radi na Odeljenju ginekologije i akušerstva

  • 9

Dečak (17) sa Floride se navodno pretvarao da je lekar na Odeljenju ginekologije u bolnici u zapadnom Palm Biču više od jednog meseca pre nego što je osoblje shvatilo ko je on zapravo.

Njegova prevara je otkrivena tek kada se sa "svojim" pacijentom predstavio doktoru Sebastijanu Kentu koji radi na Odeljenju ginekologije i akušerstva. U policijskom izveštaju je navedeno da je tinejdžer bio u ordinaciji dok je doktor Sebastijan obavljao pregled.

- Prva stvar koju sam pomislio je da postajem mnogo star jer su današnji doktori svake godine sve mlađi i mlađi - izjavio je doktor Kent.

On je potom pozvao obezbeđenje koje je pozvalo policiju. Bolnica je izjavila da mladić nije obavljao nikakve preglede na pacijentima i dodala da su lokalne vlasti odmah obaveštene i da je u toku istraga.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

Majka tinejdžera je izjavila da on nije bio pod dejstvom lekova, a protiv njega nisu podignute nikakve optužbe.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    22. januar 2015 | 15:41

    Ma dajte ljudi, pustite tog nesuđenog ginekologa. Čovjek je bio očajan da se počne baviti sa ginekologijom. Ma imate vi posvuda naprimjer vozače bez vozačke. Političare bez diplome, učitelji isto bez diplome, i zasto sada kočite tog nesudenog ginekologa ??? Pa dajte mu bar minimalnu plaču i puno radno vrijeme dok se ne uhoda u potpunosti

  • gaga

    22. januar 2015 | 15:58

    Da vam je cerku 'pregledao' bi li i onda bio Car?? Nekulturno, ponizavajuce i opasno!

  • Ljiljana

    22. januar 2015 | 17:52

    Meni je ovo samo još jedan dokaz debilnosti amera tupavi samo tako zezne ih dete od 17 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA