LAŽNI DOKTOR ZARAZIO CELO SELO: Čak 212 ljudi dobilo HIV, među njima i deca! (VIDEO)

Stanovnici sela žive od poljoprivrede i bili su srećni kada im je neko došao ko može da ih leči kada se razbole. Međutim, doktor je prilikom lečenja koristio istu iglu, pa je zarazio skoro sve pacijente

  • 1

Lažni doktor Jem Krin zarazio je gotovo sve stanovnike sela u Kambodži HIV-om. Zaraženo je 212 ljudi, a među njima ima i dece.

Pre 20 godina došao je da radi u selu, a stanovnici su navodno znali da on nije doktor, ali su svejedno dolazili po pomoć.

Stanovnici sela žive od poljoprivrede i bili su srećni kada im je neko došao ko može da ih leči kada se razbole. Krin im je pomagao iako nisu imali novac da mu plate. Ali Krin je često jednu iglu koristio više puta. Njom je ljudima vadio krvi, pa je navodno za tri pacijenta koristio istu iglu.

Krin je u međuvremenu uhvaćen i čeka proces, a optužuju ga za višestruko ubistvo, širenje HIV-a. Takođe, njega čeka kazna zbog toga što je radio kao doktor bez medicinske licence. Stanovnici sela su sad u velikom strahu, jer mnogi tek čekaju da aznaju da li su zdravi ili zaraženi.

- Ceo život radim i brinem se za sebe, ne želim da mi neko pomaže, jednostavno želim da radim - rekla je jedna stanovnica sela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: nytimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Алекса

    23. januar 2015 | 00:36

    Neka pita Xelo Bijafru šta je mislio sa pesmom holidej in Kamboxa-

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA