SRBIN GENIJE: Prodao karton za jaja, zgranućete se kada vidite kao šta! (FOTO)

Možda zvuči neverovatno, ali karton za jaja u ulozi kulera za laptop je imao čak 32 ponude, i dogurao je do cene od 1.010 dinara. Pravo postolje za laptop sa rashlađivačem može da se kupi u radnjama tehnike i za manje pare

  • 32

Na aukcijskom sajtu Limundo na  licitaciji je prodat "kolekcionarski primerak" neobičnog kulera, a prodavac je uspeo da dobije neverovatnih 1.010 dinara. On je prodao karton za jaja uz tvrdnju da je podjednako funkcionalan kao postolje za laptop sa ventilatorom.

Pre tačno 10 godina Stiv Džobs je izašao među ljude i iz tanke koverte izvadio stvar koja je promenila svet kompjutera (FOTO) (VIDEO)

Prodavac, koji se potpisuje kao Goldie7, kaže da je ovaj karton za jaja izuzetno efikasan u rashlađivanju laptopa, "ništa manje od svetlećih, šljaštećih, zujećih i ostalih kulera koje možete naći na tržištu".

Ovaj kreativni kuler čak ima i ime - "JELENO", a prodavac je ponudio i objašnjenje na samom sajtu.

J eftinijeg nema.

E kološki - nema ama baš nikakvog štetnog zračenja.

L agan, uživaćete u lakoći korišćenja bilo da ste u fotelji, krevetu, ili na kojem god mestu koristite laptop.

E konomičan, ne traži nikakvu energiju, niti zauzima USB ulaz u vašem laptopu.

N ema na njemu šta da se pokvari (ukoliko ga ne 'zalijete' ogromnom količinom tečnosti), a i ako se pokvari, ništa lakše nego naći drugi!

O dgovara svim veličinama monitora, od 9 do 19.

Printskrin: Oglasi Printskrin: Oglasi

Možda zvuči neverovatno, ali karton za jaja u ulozi kulera je imao čak 32 ponude, i dogurao je do 1.010 dinara. Pravo postolje za lap top sa rashlađivačem može da se kupi u radnjama tehnike i za manje pare.

Međutim, možda je ljude dobar marketing naterao da licitiraju, jer je dovitljivi prodavac objasnio da i sam koristi ovakvo pomagalo za rashlađivanje.

- Sve opisane prednosti ovog kulera, ustanovljene su dugogodišnjim iskustvom u korišćenju. Odlučila sam da se odreknem ovog prvog, kolekcionarskog primerka u korist pobednika licitacije - piše u opisu predmeta.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Macor

    22. januar 2015 | 23:26

    Zapravo mislim da je kupca odusevila ideja. Sve prednosti koje je navela su tacne. Zasto bi onda neko bacao pare na postolja kad ovo parce kartona moze odlicno da posluzi

  • Iskreno

    22. januar 2015 | 22:56

    za minister ekonomije, dozivotno!

  • alex

    23. januar 2015 | 00:03

    Pobednik će tek kad' se otrezni da shvati šta je kupio :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA