KAKAV SREĆNIK: Dražen otišao u Dubai i dobio 5 kilograma ZLATA, a evo i kako!

Hrvat Dražen Maglov nije ni slutio da će u Dubaiju dobiti čak pet kilograma čistog zlata

  • 20

Dražen Maglov je osvojio pet kilograma zlata u nagradnoj igri tržnog centra u sklopu festivala "Dubai Shopping Festival", održanog 16. januara, piše "Khaleej Times".

- Vozio sam kad sam primio poziv iz Dubaija u kojem mi javljaju da sam osvojio pet kila zlata na "Dubai Shopping Festivalu". Bio sam siguran da me neko ko zna da sam bio na odmoru u Dubaiju pokušava zeznuti, ali kad sam shvatio da je u pitanju istina, i dalje nisam mogao  da verujem! I dalje samog sebe uveravam da je to stvarno - kazao je Maglov koji se već bio vratio u Hrvatsku kad je održano izvlačenje.

- Za samo pet sekundi moj život i život moje porodice promenili su se zauvek. Vodim malu prodavnicu u Hrvatskoj i imam veliku porodicu o kojoj se brinem. Sad mogu bolje isplanirati život. Hvala, Dubai! Stvarno je to grad zlata - poručio je.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

"Gold and Jewellery Mega Raffle", u kojoj je Maglov osvojio zlato, najveća je nagradna igra u kojoj se dele nakit i zlato, a kupci koji u bilo kojoj prodavnici kupe komad nakita automatski učestvuju u njoj.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA