MOJA MAMA JE SAD ANĐEO NA NEBU: Slomljeno srce Milice (5) čiju je majku ubio pijani vozač

- Rekao sam deci da im je mama negde gore visoko i da ih gleda, a Milica kaže: "Moja mama je sad anđeo na nebu." Sinoć je zaplakala. Pitao sam je zašto, a odgovorila mi je da joj je upalo nešto u oko - kaže drhtavim glasom nesrećni Aleksandar, koji je ostao s troje dece mlađe od 10 godina

  • 12

Dragana Milanović (29), koju je komšija Perica J. (58) pregazio dok je s petogodišnjom ćerkom šetala trotoarom, sahranjena je juče u Majuru, uz kilometarsku kolonu ožalošćenih.

Nesrećna žena preminula je tri dana nakon nesreće, a iza nje su ostala deca Milica (5), Filip (8) i Mateja (9). Suprug Aleksandar kaže da je decu sklonio kod tetke i da je u prisustvu psihologa pokušao da im objasni da majku više nikad neće videti.

- Rekao sam im da im je mama sad negde gore visoko i da ih gleda, a Milica kaže: "Moja mama je sad anđeo na nebu." Dogovorili smo se da ne plače i da ćemo mami svakog dana nositi cveće. Sinoć je zaplakala. Pitao sam je zašto, a odgovorila mi je da joj je upalo nešto u oko - kaže drhtavim glasom nesrećni Aleksandar, koji se uz nadljudsku snagu trudio da isprati suprugu.

Kaže da Filip samo ćuti i da je sinoć dobio temperaturu, dok Mateja na momente zaplače.

- Mateja je najstariji i mnogo više razume, ali pokušava da sakrije od mlađeg brata i sestre koliko mu je teško. Trudio sam se da im na što bezbolniji način objasnim šta se dogodilo, a kako mi je, samo ja znam - priča slomljen od bola Aleksandar.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebica

    23. januar 2015 | 11:17

    Ne mogu da prestanem da placem :(((((((((((((((( Djubre jedno pijano, ostavi djecu siročiće bez mame!

  • Ne volim januar

    23. januar 2015 | 12:48

    Mama mi je umrla od raka u semptembru,iako imam 25 godina bol je neopisiva i nema dana da ne pomislim na nju i zaplacem,ja sam barem odrasla uz majku,ne mogu da zamislim kako je toj djeci zbog konja jednog matorog,treba ga dozivotno u zatvor!

  • Maja

    23. januar 2015 | 12:49

    Ne mogu vise ovo da citam umrecu od tuge!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA