PRETUKAO ME PIJANI DIREKTOR: Ošamario me kad je izašao iz klozeta!

Goran Đorđević Đore, direktor Hale sportova u Varvarinu, u utorak uveče je, na radnom mestu, pretukao čistačicu Branku Stojanović (59). Incident se dogodio u holu hale, za vreme slavlja koje je povodom krštenja deteta priredio zamenik direktora ove ustanove Saša Milenković

  • 13

Goran Đorđević Đore, direktor Hale sportova u Varvarinu, u utorak uveče je, na radnom mestu, pretukao čistačicu Branku Stojanović (59). Incident se dogodio u holu hale, za vreme slavlja koje je povodom krštenja deteta priredio zamenik direktora ove ustanove Saša Milenković.

- Sa kolegom sam sedela u holu. Iz sale je zakrvavljenih očiju, pod dejstvom alkohola, izašao direktor i otišao u klozet. U povratku je nasrnuo na mene. Vikao je - Koga ti zaje*avaš ovde! Povukao me je za levo rame i šakom me udario u levi obraz. Onda je uzeo šolju kafe i prosuo je po meni. Upitala sam ga zašto me je udario, a on mi je odgovorio - Imaćeš ti još problema sa mnom i oteturao se ka sali - vidno potresena priča Branka Stojanović.

Goran Đorđević je bio ljut na Branku, jer je toalet, kad je ušao u njega bio prljav.

- U kabinama nije bilo nikakve prljavštine. Samo je na podu oko lavaboa bilo nekoliko prljavih otisaka. Iste večeri sam napad prijavila policiji - dodaje Branka, koja kao čistačica u sportskom centru radi 18 godina.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Goran Đorđević ima drugačije viđenje incidenta koji se dogodio u utorak uveče.

- Više puta sam upozoravao Branku da očisti toalet, a svaki put kad bih izašao, ona je sedela. Oko 19.50 sam ušao u WC i video da je tamo haos. Bio sam besan, pa sam joj prišao i pitao je zašto nije očistila kabine. Gurnuo sam sto za kojim je sedela i pila kafu i povukao je za prsluk. Sve se to lepo vidi a video-snimku. Nema nikakvih povreda - objašnjava Đorđević.

Branki je dežurni lekar Doma zdravlja u Varvarinu u utorak uveče konstatovao lakše telesne povrede.

- Na levo uvo slabije čujem, jer mi je pre nekoliko godina ugrađena bubna opna, a Đore me je udario baš u levu stranu glave. Javila sam se specijalisti ORL koji me leči i dobila uput da snimim glavu. Išla sam i i kod psihijatra jer nisam mogla da trenem 24 sata zbog stresa i straha. Otvoreno mi je bolovanje i plašim se šta će biti kada se budem vratila na posao . Direktor je prijatelj sa svima u vlasti, a ja sam stara, bolesna žena - priča, sa suzama u očima, pedesetdevetogodišnja čistačica.

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Predsednik opštine Varvarin Zoran Milenković, koji je to veče bio na proslavi prvog rođendana unuke, osudio je ponašanje direktora.

- Pregledao sam snimke, ali na njima se ne vidi da je Đorđević udario Branku, već ju je odgurnuo. Kad budemo saznali sve detalje, videćemo šta ćemo dalje - kaže on za Alo.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovanka

    23. januar 2015 | 12:20

    Pa da ona je cistacica i znaci sa njom moze i pod da brise,naravno svi ce da budu na Direktovoj strani,nadam se da ce kamera pokazati ako ne nadju i za to soluciju.UVEK SU ONI U PRAVU..

  • Neko iz mase

    23. januar 2015 | 12:36

    Ako je direktor prijatelj sa svima sa vlasti, slucaj je zavrsen. Nece biti kaznjen i kao i obicno - nista se nije desilo... A, jadna zena sto radi toliko dugo ostaje bez posla.....

  • Momentalni otkaz

    23. januar 2015 | 12:52

    Otkad je dozvoljeno radnika vuci za prsluk, gurati?! Jel to opet neki novi zakon o radu koji daje jos vise prava direktorima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA