DEČAK POGOĐEN S DVA METKA U OKO: Upucao ga vršnjak kojeg je hteo da "nauči pameti"

Prilikom bezazlene vršnjačke svađe došlo je do ranjavanja trinaestogodišnjeg dečaka. On je odmah prebačen u bolnicu u Klagenfurtu i hitno operisan. Lekari se bore da spasu dečakovo oko, ali ishod je još uvek neizvestan

  • 1

Svađa maloletnika u Klagenfurtu završila se teškim ranjavanjem trinaestogodišnjeg dečaka, porekom iz Afrike. Njemu je pucao u glavu iz vazdušnog pištolja jedan četrnaestogodišnjak, a od četiri ispaljena metka dva su Afrikanca pogodila u oko.

Pre potezanja oružja ovaj 14-godišnjak je vređao grupu od petnaestak dečaka. Momci koji su hteli da ga "nauče pameti" otišli su u subotu poslepodne do zgrade u kojoj napadač stanuje.

Međutim niko od dečaka nije očekivao da će maloletnik, koji inače već poseduje policijski dosije, iz stana izaći naoružan. Pre nego što su se snašli on je počeo da puca iz vazdušnog pištolja napunjenog metalnim mecima veličine 2 milimetra.

Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild Foto: Flickr/Geoffrey Fairchild

Jednog od dečaka pogodio je sa dva metka u oko i on je odmah prebačen u bolnicu u Klagenfurtu i hitno operisan. Lekari se bore da spasu dečakovo oko, ali ishod je još uvek neizvestan.

Policija je zaplenila pištolj i municiju, a počinitelja privela u istražni pritvor. Saopštili su da je ovaj maloletnik već privođen zbog krađe koju je izvršio prošle jeseni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA