OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Muž ubio suprugu, pa se obesio!

U pismu je naveo da više ne vidi razlog za život i da ne može da se izbori sa svim problemima, pa je zbog toga rešio da digne ruku na ženu i sebe. Mionica je još uvek u šoku zbog tragedije kakvu žitelji ove varošice ne pamte. Iza bračnog para ostalo je dvoje male dece

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Drakce
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sanja.m.

    28. januar 2015 | 00:06

    Covekova psiha je velika tajna cak i za vrhunske strucanjke. Neko moze danas delovati sasvm pribrano, normalno, opusteno, duhovito, a koliko sutra da pobije pola sela. U nasem narodu je i dalje tabu i sramota potrayiti pomoc strucnjaka, resavati probleme terapijom, pa mnogi pogresno traze "leka" u alkoholu, drogiranju, cak i samoubistvu ili ubistvu. Zene opet svasta trpe zbog dece, porodice, okoline... Kod nas i dalje postoji zatucano uverenje da je sramota da zena napusti muza, pa tako mnoge postanu zrtve ludaka. Sramota jeste ako napusti zbog preljube, ako izda svog supruznika, ali nije sramota ako taj isti supruznik preti ubistvom. Jadna devojka, da je bila dovljno pribrana trebala je da ga posle prve pretnje prijavi policiji i napusti kuci sa decom. Na zalost, i nasa policija se ponasa kao da je pala sa Marsa. Ne reaguju na pretnje, upucuju supruznike u razna savetovalista, toboze pokusavaju da ih pomire u sred stanice itd. Alo... plavci...svaku pretnju ubistvom morate ozbiljno da shvatite, posebno u nasem drustvu gde su ljudi zbog teskog zivota postali kao tempirane bombe. Mene je suprug jednom pijan napao (2007), udario mi nekoliko samara, gurnuo me i gadjao teskom staklenom pepeljarom. Stalno je pio, imao je takvo drustvo, a kada sam ga posle dugo vremena trpljenja prekorela, jer je propio tog dana novac koji smo namenili za detetovu zimsku jaknu, on me je napao. Pokusala sam da ga smirim, ali mi je rekao da sam k***a i da zbog mene pije, kako sam omatorela i kako njemu treba mladja. Na moju opasku, kroz suze da sam mu zene i ta to ne moze tako, rekao je da ce me zadaviti kao pile ako bude tako hteo. Bila sam sokirana, znala sam da je pijan, ali sam se vodila logikom da pijan kaze sto trezan misli. Na moju srecu on je pijan otisao da spava, drsko porucivsi da ga ceka vecera kada ustane, ali ja sam odmah uzela dokumenta, stvari, dete, novac, pozvala taksi i odmah otisal u jedna hotel gde sam iznajmila sobu. Pozvala sam roditelje da tamo dodju, nisam htela kod njih da idem, jer sam se plasila da mi me tamo trazio i mozda i njih napao. Posle sam ga prijavila policiji, podnela momentalni zahtev za razvod braka, i preselila se iz Beograda, radi svoje bezbednosti. Jedno vreme je uznemiravao moje roditelje, kruzio oko njihove kuce, cekajuci, kako je rekao, da se obracuna sa k****m. Na kraju su ga i oni prijavlili, pa je pored razvoda braka, dobio i krivicnu prijavu zbog pretnji. Posle razvoda sam promenila prezime, ime i ime deteta, radi nase bezbednosti, zatim posao i ostala van Beograda, sira okolina. Zbog nasilnog ponasanja sud je zabranio da vidja dete. Bila sam luda sto sam ga trpeela dugo, i zato kazem svim zenama da se bore za svoja prava, da ne trpe nasilje i preljubu, i da ne ignorisu pretnje, posebeno ako su ceste.

  • Tanja

    27. januar 2015 | 11:56

    Katasrofa

  • Maja

    27. januar 2015 | 10:44

    Samo mislio na sebe luzer jedan!! Na decu nije ni jednu misao potrosio ... Tuga ! Njena majka nije smela da dozvoli da ih zajedno sahrane!! To nikako !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA