Ubica iz "kantrimena" žiletom prerezao vene, cimeri iz ćelije ga spasavali!

Marko Milićev je iz žileta za brijanje izvadio sečivo i isekao se po rukama. Posekotine su poprečne i površinske, a ne uzdužne

  • 38

Marko Milićev (34), kom se sudi zbog sumnje da je u julu prošle godine na Brankovom mostu "mini kantrimenom" udario i usmrtio Luku Jovanovića (21), pokušao je da izvrši samoubistvo u pritvoru Centralnog zatvora.

Milićev je iz žileta za brijanje izvadio sečivo i isekao se po rukama. Posekotine su poprečne i površinske, a ne uzdužne. Njegovi cimeri su brzo reagovali i pozvali stražare. On nije životno ugrožen i prebačen je u zatvorsku bolnicu.

Pretpostavlja se da želi da skrene pažnju na sebe. Moguće je da se odlučio na taj korak zbog povratka advokata. Do sada nije pravio probleme u zatvoru sebi i drugim pritvorenicima, ponašao se normalno.

Tužilac traži 10 godina zatvora za Milićeva!

Nadležne sluzbe pristupile su problemu odgovorno i profesionalno.

Milićev bi odbranu prvi put trebalo da iznese 10. februara, a osim njega optužen je i njegov kum Bratislav Vesović, kao i taksista Saša Janković. Devojke koje su bile saputnice, kao i Nikola Lepen, posle nagodbe sa trećim osnovnim tužilaštvom zbog pomaganja Milićevu osuđene su na kaznu kućnog zatvora.

PONOVO: Odloženo suđenje Marku Milićevu za 10. februar!

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sashki

    27. januar 2015 | 00:25

    10 godina? Jel to nekakva sala? Em je ubio dete, em je bobegao s lica mesta, em je bobegao iz drzave .... sramota

  • Dixi

    27. januar 2015 | 00:41

    Površinske rane!!Kamo sreće da je Luka imao takve!I sad treba da zaboravimo kako je bahato ubio dečka,organizovao (u detalje) brisanje tragova,bekstvo...E,sad je na red došlo valjda izazivanje samilosti.Kao osetio grižu savesti!Ma važi!Kamo savest u momentu nesreće?I posle nje.

  • Stancos de Pancos

    27. januar 2015 | 00:18

    U vojsci isto neki lik seckao vene, a bio jedan otkacen u ambulanti i donese mu uvece u sobu bajonet ! Ajde brate kolji se sad nema staresina a mi te necemo ometati!? I ? - Ma foliranti su Cudo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA