Jelena Trivan v.d. direktora Službenog glasnika, Ljušić smenjen

- O razlozima neću da govorim jer sam dao reč čoveku koji me na ovo mesto i postavio - kaže Radoš Ljušić

  • 13

Nekadašnja visoka funkcionerka DS Jelena Trivan imenovana je za v.d. direktora JP "Službeni glasnik". Kako saznaje Blic, na ovu funkciju Trivanovu je danas imenovala Vlada Srbije.

Na mestu direktora JP "Službeni glasnik" do sada je bio dr Radoš Ljušić, koji je za Blic potvrdio da više nije na mestu direktora "Službenog glasnika".

- Tačno je da ja od danas nisam više na čelu "Službenog glasnika" i da je Jelena Trivan postavljena za v.d. direktora. O razlozima neću da govorim jer sam dao reč čoveku koji me na ovo mesto i postavio. Zamoljen sam da se povučem i da ćutim - rekao je Ljušić, istakavši da se on vraća na posao koji je obavljao do pre direktorovanja u "Službenom glasniku", na beogradski Univerzitet.

Trivanova je po struci profesor književnosti. Bila je dugogodišnji funkcioner DS i njihov poslanik. Posle sukoba u DS ona je početkom prošle godine napustila tu stranku.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikiriki

    27. januar 2015 | 17:34

    Nema burazaru, u Srbiji izgleda da ima 100-ak ljudi koji su kvalifikovani za bilo koje radno mesto, i samo se pomeraju s funkcije na funkciju. Srbijo medju sljivama...

  • Ha, ha, ha

    27. januar 2015 | 17:39

    ... baš tako...

  • ana

    28. januar 2015 | 13:54

    Zar je moguće da vladajuća koalicija nije u stanju stručne ljude nijebitnoiz koje partije postavlja na takva ili bilo druga mesta.Nego čini ustupke strancima ,jer se dobra zna za koga silikonka Trivanka radi. Sramota !To će vas koštati na sledećim izborima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA