ZALJUBIO SE U DEVOJKU IZ VOZA: Nisam uzeo broj, da li je neko zna?! (FOTO)

Student je nakon rastanka sa devojkom iz voza objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom: "Molim vas, pomozite mi da pronađem devojku pored koje sam sedeo oko 12:45 na liniji od Burnemauta do Sauthemptona. Zaljubio sam se"

  • 9

Zaljubljeni fudbalski fan iz Velike Britanije ponovo se našao sa devojkom svojih snova nakon što je zamolio železničku kompaniju Kros Kantri Trejns (Cross Country Trains) da mu pomogne da je pronađe.

Naime, Angus Meinlend (19) upoznao je misterioznu devojku - za koju je rekao da ima italijanski naglasak - dok je išao vozom na utakmicu Kristal Palas i Sauthemptona u subotu.

Ali nakon što je sišao s voza, shvatio je da je nije pitao ni kako se zove ni hoće li mu dati broj mobilnog.

Student je tada objavio njihovu zajedničku fotografiju s porukom: "Molim vas, pomozite mi da pronađem devojku pored koje sam sedeo oko 12:45 na liniji od Burnemauta do Sauthemptona. Zaljubio sam se." 

Uz fotografiju je napisao: "Imam ženu" i "Postala je fan Palasea. Volim je".

Poruka je retvitovana 3.000 puta i u ponedeljak je Meinlend objavio kako je devojka s njim kontaktirala.

- Hvala svima koji su prosledili moju poruku na Tviteru. Možete prestati s potragom, našao sam je i pričam s njom - objavio je Angus.

Meinlend je priznao kako nije mogao da veruje da se njegov tvit tako brzo proširio internetom.

- Čak mi je moj prijatelj rekao da ako bude 2000 retvitovana da će se istetovirati. Nisam očekivao ovakav odgovor, neverovatno - napisao je zaljubljeni mladić.

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA