DETALJI KRVAVOG UBISTVA NA NOVOM BEOGRADU: Pucao mu u leđa dok je bežao uz stepenice!

U Miloša Milanovića Japija (30) je nepoznati ubica pucao u momentu kada je pokušao da pobegne iz podruma, a kada je primio metak, uspeo je da pređe još 100 metara pre nego što je podlegao povredama

  • 15

Zločinu na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina, kada je ubijen Miloš Milanović Japi (30), prethodila je tuča u podrumu zgrade, saznaje Telegraf.

Mladić ubijen ispred zgrade u kojoj je živeo na Novom Beogradu! (FOTO)

Ubijeni Milanović je posle tuče pokušao da pobegne uz stepenice, ali je tu ubica pucao iz pištolja u žrtvu. Teško ranjeni muškarac je uspeo da pretrči još 100 metara, gde se srušio i podlegao ranama.

- To je rođeni brat mog zeta. Vraćao sam se iz šetnje sa psom kada sam video da je uviđaj u toku, a kada sam video priju i zeta, pomislio sam na najgore - rekao je naš sagovornik.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Supruga je čula pucanj, a ja kada sam pogledao kroz prozor video sam momka koji sedi na betonu. Zatim se ispružio i legao, a nakon toga je pokušao da nastavi sa hodom. Delovao mi je pijani pa nisam obraćao pažnju. Sad sam čuo da je pogođen metkom i da je preminuo od unutrašnjeg krvarenja - kaže komšija D. M. sa 11 sprata.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Milanović je rodom iz Užica, ali živeo je u stanu na Novom Beogradu, u zgradi ispred koje je ubijen. Kako saznajemo, takozvani Japi je od ranije bio poznat policiji i imao je kriminalni dosije.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NovoBeogradjanin

    28. januar 2015 | 15:14

    Јако је лепо видети да се овако нешто десило, усред бела дана, усред парка, у најнасељенијем делу Новог Београда. Питам се где су били комунални полицајци, који хапсе људе без карата у ГСП-у, питам се где су оне силне интервентне бригаде које заустављају људе у саобраћају ради рутинских контроли, питам се где су сви они који би требало да чувају ред и мир. Знам да ће сви рећи не могу увек да буду свуда, али запитајте се шта би било да је нека мајка са дететом пролазила, или нечији родитељ, сестра, брат... Било ко... Шта да је уместо овог човека, који је очигледно био мета, страдао неки недужни пролазник? Да будеш жртва рикошета, усред радног дана, у парку намењеном за релаксацију и шетање. Волео бих да се криминалци града Београда међусобно поубијају, док сви не буду под земљом и да више не морамо сви да страхујемо за своје животе, нека иду у право подземље, где им је и место.

  • Su

    28. januar 2015 | 13:38

    Bas cudno da je imao kriminalni dosije! Zao mi je svakog zivota,ali mi je posebno zao kada neko neduzan strada! A ovi krimosi sto se medjusobno ubijaju su sami znali u sta se upustaju

  • Veteran

    28. januar 2015 | 15:52

    Zivoti,zasto nemogu da rese na drugi nacin nego odma pucnjava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA