Opljačkao prodavnicu, pa brašnom prikrio tragove!

- Osumnjičeni je u ponedeljak pajserom obio ulazna vrata prodavnice i ukrao veću količinu domaćih i stranih cigareta, kafu, suhomesnate proizvode i drugu robu. Nakon što je napunio torbe izašao je iz prodavnice, ali je primetio da je zbog kišnog vremena svuda po radnji ostavio otiske cipela - rekao je sagovornik iz istrage

  • 1

Policija u Merošini podnela je krivičnu prijavu zbog teške krađe protiv jednog meštanina, jer je opljačkao prodavnicu u selu Krajkovac. Lopov je pokazao izuzetnu domišljatost u nameri da prikrije delo pa je nakon krađe čitavu prodavnicu posuo brašnom kako bi sakrio tragove.

Međutim, to mu nije pomoglo jer je identifikovan baš na osnovu otisaka blatnjavih cipela.

- Osumnjičeni je u ponedeljak pajserom obio ulazna vrata prodavnice i ukrao veću količinu domaćih i stranih cigareta, kafu, suhomesnate proizvode i dosta druge mešovite robe. Nakon što je napunio torbe izašao je iz prodavnice ali je primetio da je zbog kišnog vremena svuda po radnji ostavio otiske cipela - rekao je sagovornik iz istrage i dodao:

- Zato se vratio i pocepao džak sa brašnom, a onda sve površine koje je dodirivao i pod posuo brašnom. Smatrao je da se na taj način obezbedio, ali je policiji baš to bilo sumnjivo, pa su uklonili brašno i pronašli odlične otiske koji su ih odveli do izvršioca. Ukradena roba je pronađena u napuštenoj kući u blizini mesta stanovanja lopova.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 098

    28. januar 2015 | 19:43

    Da znate kako zive ljudi u krajkovcu znali biste zasto i kradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA