PORNO-SVEŠTENIK: Potrošio milione na orgijanja sa elitnim prostitutkama!

Blomhof, koji je priznao da je bio alkoholičar, trošio je novac dobrotvorne fondacije na velike zabave na koje je pozivao žene prostitutke namenjene muškim gostima

  • 18

Bivši norveški sveštenik, pripadnik metodističke crkve, priznao je da je duboko zavukao ruke u blagajnu dobrotvorne fondacije koju je vodio i potrošio 1,6 milona evra na velike zabave sa prostitutkama u Španiji.

 

- Bilo je to potpuno izvan kontrole, o čemu jasno govori svota koju sam potrošio - priznao je Are Blomhof na okružnom sudu na jugoistoku Norveške.

 

Blomhof je potrošio sav novac, utvrdio je sudija koji je istraživao sedam godina svešenikova poslovanja, piše list Bergens Tidende.

 

Pronevera je otkrivena 2013. godine, kada je Blomhof, rukovodilac fondacije "Stiftelsen Betanien", prebacio novac na fiktivni račun u Španiji. Fondacija zapošljava oko 500 ljudi, ima bolnicu u Španiji i medicinsku školu u Bergenu u Norveškoj.

 

- Bio je to najteži dan u mom životu kada sam morao da priznam da činim nešto meni tako strano, a opet, to je deo mene - rekao je bivši sveštenik i priznao da je bio alkoholičar.

 

Preuzeo je punu odgovornost za svoje postupke i zatražio oprost od bivšeg poslodavca i svoje porodice.

 

Sredstva sa računa uglavnom je trošio na velike zabave na koje je pozivao žene prostitutke namenjene muškim gostima, koje su dobijale između 1.150 i 1.500 evra po zabavi.

 

(Telegraf.rs / Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha da...

    28. januar 2015 | 22:00

    Neka je...bolje nego na doktora da je dao...

  • dragan Mb

    28. januar 2015 | 22:33

    Alal mu vera!

  • Dr_sokrates

    28. januar 2015 | 23:58

    Ljudski je grešiti. Sta sad voli dobre cice... nije silovao dečake itd,itd... i ja bih isto tako da sam u situaciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA