Ženu pregazio damper od 150 tona, preko njenog tela kamion prešao nekoliko puta!

Slavuja Stanić (53) je radila u majdanpenačkom Rudniku bakra u drugoj smeni na odvodnjavanju rudnika. Jedan od vozača je na trasi kojom prevoze rudu primetio "neobičnu gomilu blata", ali se još uvek ne zna kako je nesrećna žena stradala

  • 2

Pod još uvek nerazjašnjenim oklonostima, radnicu majdanpečkog rudnika bakra Slavuju Stanić (53), pregazio je teški kamion-damper nosivosti 150 tona.

Na površinskom kopu Rudnika bakra Majdanpek, u noći između srede i četvrtka, dogodila se teška nesreća u kojoj je tragično nastadala Slavuja Stanić (53), rukovalac pumpne stanice s dugogodišnjim iskustvom. Nesrećna žena radila je u drugoj smeni na odvodnjavanju rudnika, a njen nestanak primetile su kolege koje su na posao došle sat vremena pre ponoći.

Pošto je nisu zatekli na radnom mestu, a nije bilo ni njenog izveštaja o radu u prethodnoj smeni, slučaj je prijavljen nadležnima u Rudniku. U isto vreme, na rudarskom putu između pumpne stanice i operative, na trasi kojom teški kamioni prevoze rudu do drobljenja, jedan od vozača dampera primetio je "neobičnu gomilu blata" na putu i jednu čizmu.

Pretpostavlja se da su preko tela nesrećne žene kamioni prešli nekoliko puta.

O teškoj tragediji odmah su obavešteni tužilaštvo, policija i rudarska inspekcija, a okolnosti ove nesreće će razjasniti istraga.

Uviđaj je u toku.

(D. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA