POLICAJAC ME NA ULICI UHVATIO ZA DOJKU: Beograđanka tvrdi da je žrtva žestokog maltretiranja

- Vikala sam iz sveg glasa: "Pusti me, pusti me". Međutim, on se nije zaustavio. Zavrnuo mi je ruku iza leđa i doveo u najneprijatniji mogući položaj. Samo je kroz zube siktao: "Prekini da se dereš, ućuti" - kaže Bojana Ilić (42)

  • 60

Beograđanka Bojana Ilić (42) tvrdi da je doživela nezapamćenu policijsku torturu usred bela dana u centru srpske prestonice!

Kako je ispričala za "Informer", nju je fizički i seksualno maltretirao saobraćajni policajac koji ju je hvatao za grudi, uvrtao joj ruku i na kraju joj bez ikakvog povoda napisao prijavu zbog prelaska ulice na crveno.

Incident se prema pisanju ovog lista dogodio u ponedeljak u 18.00 časova neposredno pošto je Bojana sa prijateljicom prešla ulicu kod Narodnog pozorišta u Beogradu.

- Prešla sam ulicu sa prijateljicom i ispred mene se isprečila grdosija od policajca. Rekao je: "Legitimacije na uvid", što ja u prvi mah nisam registrovala. Zakoračila sam još dva koraka, a on me je ščepao za desnu dojku - rekla je Ilićeva dodajući da je po automatizmu reagovala veoma bučno kako bi prizvala prolaznike u pomoć.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

- Vikala sam iz sveg glasa: "Pusti me, pusti me". Međutim, on se nije zaustavio. Zavrnuo mi je ruku iza leđa i doveo u najneprijatniji mogući položaj. Samo je kroz zube siktao: "Prekini da se dereš, ućuti". Znate, videla sam svašta, i policijske racije, bila sam u Srbiji u vreme rata, ali da me muškarac ovako zlostavlja nikad nisam doživela. I to još policajac... - objasnila je Ilićeva naglašavajući da su se policajci poslužili najpodmuklijom strategijom okrivivši ih za prelazak ulice na crveno.

U policiji, prema pisanju "Informera" nisu imali komentar na slučaj Bojane Ilić, ali su je pozvali da prijavi incident kako bi unutrašnja kontrola imala materijal za istragu.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor Krstan

    30. januar 2015 | 11:23

    "Zavrnuo mi je ruku iza leđa i doveo u najneprijatniji mogući položaj..." juuu...nije je valjda na sred ulice?! Inače kao stari policajac znam da su žene u stanju da slažu bilo šta samo da ne bi platile kaznu...

  • ap0calypto

    30. januar 2015 | 11:43

    Prvo, zasto se nije zaustavila kad je policajac trazio legitimaciju. Drugo, prosli smo svi ratove, i sta je sad ona? Neka dokaze to sto tvrdi, neverujem u nista danas. Svi traze korist da izvuku na razne nacine

  • Cimanje

    30. januar 2015 | 11:12

    Pa šta si mislila, da možeš da se praviš luda dok ti službeno lice traži ličnu kartu na uvid?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA