OGNJANOVIĆI: Roditelji sa obolelom decom da se jave, daćemo im preostali novac!

Već sada smo donirali preko milion evra u Institutu za majku i dete. Sav preostali novac će ići u humanitarne svrhe i to direktno za bolesnu decu - rekla je Jelena Ognjanović

  • 31

Nebojša i Jelena Ognjanović rekli su juče za B92 da pozvaju sve roditelje, koji imaju bolesnu decu da im se jave i da će dati preostali novac od lečenja njihove ćerke.

- Novac je skupljan od pej pal naloga. Nema pranja novca, sve je bilo regularno. Napominjem da će novac ići za bolesnu decu. Sigurno neće ostati ništa na našem računu - rekao je Nebojša Ognjanović.

Njegova supruga je poručila da će novac dati deci po cenu da idu u zatvor, a ne pojedinim humanitrnim fondovima iz kojih su vršili pritisak na njih.

- Već sada smo donirali preko milion evra u Institutu za majku i dete. Sav preostali novac će ići u humanitarne svrhe i to direktno za bolesnu decu - rekla je Jelena Ognjanović.

(Telegraf.rs /B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nećemo tako

    30. januar 2015 | 21:12

    Ništa vi ne treba da poklanjate,sada kada ste razotkriveni.Nego država treba da vam oduzme a vas da kazni za primer drugima.

  • Suza

    30. januar 2015 | 21:47

    Do pre neki dan su izjavljivali da je to njihov novac. Sta se danas promenilo? Verovatno su radili saveti advokata,da se ne bi ceprkalo dalje. Od ovakvih ljudi mi je muka.

  • Mila

    30. januar 2015 | 21:40

    Ko ste bre vi da se dicite poklanjanjem tudjih para? Posle ovolikih natezanja...Treba sad da vas dizemo u nebesa? Mrs. Sram vas bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA