BUBI JE NEGDE SAMA I SMRZAVA SE: Pomozite da nađemo ovu umiljatu kucu! (FOTO)

- Nedelju dana pred Novu Godinu, baš u onu najjaču zimu, nestala je. Možda je izašla iz dvorišta moje sestre u Vrčinu pa je zbunio sneg, petarde, hladnoća, pa nije znala da se vrati. Možda je sela i na autobus za Beograd, to je već jednom radila - piše nam Tatjana Peškir

  • 10

Čitateljka Telegrafa obratila nam se kako bismo joj pomogli da pronađe njenog umiljatog psa mešanca koji se odaziva na ime Bubi. Već duže od mesec dana Tatjana Peškir traži svoju Bubi koju je udomila s ulice kada je bila štene.

- Bubi je najbolja drugarica desetak udomljenih maca i jos jednog psa invalida, verna čuvarka kuće i radost za sve nas koji smo je znali - piše Tatjana.

Bubi je nestala nedelju dana pre Nove Godine, a vlasnica strahuju da joj se nešto loše dogodilo.

- Nedelju dana pred Novu Godinu, baš u onu najjaču zimu, nestala je. Možda je izašla iz dvorišta moje sestre u Vrčinu pa je zbunio sneg, petarde, hladnoća, pa nije znala da se vrati. Možda je sela i na autobus za Beograd, to je već jednom radila. Ceo Vrčin smo izlepili plakatima, stavili je na sve sajtove koje znamo, dali na "Studio B", niko ništa ne javlja - objašnjava ona.

Foto: Privatna arhiva Foto: Privatna arhiva

Bubi je čipovana, umiljata i može svako da je zadrži bez straha da će ga ujesti. Bela je ispod vrata i po stomaku, i nema rep, kaže Tatjana.

- Ona je mala, manja nego što izgleda na slikama, navikla na život u dvorištu, sigurno se ne snalazi dobro na ulici. Izgubljena je u Vrčinu, a može se desiti da je autobusom otišla u Beograd do raskrsnice Vojislava Ilića i Ustaničke ulice. Pomozite nam da nađemo člana porodice kog odjednom nema - moli Tatjana.

Kontakt telefon na koji se možete javiti u slučaju da imate bilo kakve informacije o Bubi je 060/069-23-89.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • goca

    1. februar 2015 | 15:19

    Neumesna sala , imam kucu i mogu misliti kako se gazda oseca!

  • nenad

    1. februar 2015 | 18:00

    kako prostacki komentari. ko ne voli zivotinje ne voli ni ljude.

  • Nemi

    1. februar 2015 | 16:46

    Svako ko pomogne beskucniku neka nista ne uradi za pse...nikakav problem. Ali vi ne radite nista nizakoga pa vas zulja sve i svasta , savest ponajvise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA