MISTERIJA U MOSTARU: Fahro i Jasmina sagradili kuću, a onda su počeli da ih proganjaju duhovi!

Prvo je krenulo sa košmarima u kojima sam čula neke glasove i jeziv smeh. Grlati glas mi je u snu pretio da će uništiti sreću moje porodice, priča Jasmina

  • 26

Rat u Bosni je Fahru i Jasminu prisilio da sa dvoje male dece napuste svoje ognjište i pobegnu u daleku Ameriku. Vrlo brzo su našli posao, ali nikad nisu prestali da maštaju o povratku u Bosnu.

Pristupili su ozbiljno svom cilju, radili marljivo, štedeći svaki zarađeni dolar kako bi se vratili u Bosnu. Pre dve godine, ostvarili su svoj san.

- Nakon mnogo godina truda i zalaganja napokon smo ja i moja porodica mislili da smo došli, kako naš narod kaže, na "zelenu granu". Vratili smo se u domovinu, srećni što ćemo starost dočekati među svojim narodom. Bilo je to pre dve godine - započeli su svoju ispovest Fahro i Jasmina.

- Povratak na naše staro ognjište smo odbacili u startu, jer su nas za to vezale samo loše uspomene. Odlučili smo da kupimo staru kuću sa velikim placom na drugoj lokaciji. Tu kuću smo srušili i na njenom mestu napravili naš novi prelepi dom, rađen po svim našim željama koje smo godinama osmišljavali i planirali. Odmah do kuće smo sagradili garaže i poslovne prostore. Registrovali smo naše malo preduzeće, a ubrzo smo dobili snaju, pa unuče. Život nam nikad nije bio lepši - pričaju Fahro i Jasmina.

A onda su idilu prekinuo čitav niz čudni događaja, piše Aura.ba.

Printskrin: youtube / MyMailonline News Printskrin: youtube / MyMailonline News

- Prvo je krenulo sa košmarima u kojima sam čula neke glasove i jeziv smeh. Grlati glas mi je u snu pretio da će uništiti sreću moje porodice. Poručio mi je da nismo dobrodošli i da smo trebali da ostanemo tamo odakle smo došli. Budila bih se užasnuta, srce mi je lupalo, a spavaćica mi je bila mokra od znoja. Sva usplahirena, drhtavim rukama sam budila muža. On me je tešio, ali su ubrzo i njega počeli da progone isti snovi - priča Jasmina.

- Osim snova, situacija u kući je počela drastično da se menja. Svi smo se razboleli. Najviše se odrazilo na dete koje je plakalo po celu noć. Onda nas je snaja napustila i otišla s detetom. Nevolje su sustizale jedna drugu - nastavlja priču suprug Fahro.

A onda su jezivi glasovi počeli da ih opsedaju i po danu. Iz zidova su se čule pretnje, psovke, uvrede...

- Glasovi su uporno ponavljali kako je to njihova kuća, da moramo da napustimo to mesto ili će nas ubiti. Za nas više mira i spokoja nije bilo. Odlučila sam da potražim pomoć kod jedne poznate vračare - kazala je Jasmina.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Ona je otvorila svoje tarot karte i iako me je prvi put u životu videla, ispričala mi je kako sam nedavno sagradila kuću na veoma lošem mestu. Tu je pre nas živela porodica koja se bavila svim i svačim, najviše crnom magijom ali i drugim mračnim poslovima i obredima. Kad smo mi na toj zemlji sagradili kuću, prokletstvo je prešlo na nas. Ispostavilo se da su nas uznemiravala neka bića iz nama nevidljivog sveta - usplahireno priča Jasmina.

Vračara je rekla da im može pomoći i da će oterati zlo. Uz pomoć "tretmana na daljinu", "zaštitnih kristala" (koje su dobili svi ukućani) i fotografije "Magične ruke" (koja je posebno energetski napravljena za prostor njihove kuće), snovi i glasovi su nestali.

- Porodično smo živnuli, ozdravili i snaja se vratila. Opet uživamo u našem zasluženom snu i mirnim staračkim danima - završavaju svoju ispovest Jasmina i Fahro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Makarije

    1. februar 2015 | 21:06

    Dajte adresu vracare hitno !!! Tašta me proganja dan i noc...

  • ????

    1. februar 2015 | 19:57

    Recite koja vas je gospodja spasila? Kako da oteram zlog duha od shefa sto dalje!? Covek je energecki vampir! A plate nema...

  • Zoran

    1. februar 2015 | 20:27

    Ko normalan će poverovati u ovu glupost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA