Dečak (3) iz pištolja upucao oca i trudnu majku! (VIDEO)

Incident se dogodio u jednom motelu u Albukerkiju, a na svu sreću sui otac i majka preživeli. Otac je upucan u zadnjicu dok je majku metak pogodio u rame

  • 11

Dečak star samo tri godine upucao je oca i trudnu majku iz pištolja koji je pronašao u torbi u kojoj je tražio iPod, objavila je američka policija iz savezne države Novi Meksiko.

Incident se dogodio u jednom motelu u Albukerkiju, a na sreću u i otac Džastin Rejnolds i majka Gabrijela Bekhart su preživeli. Njih dvoje su završili u bolnici gde je utvrđeno da nisu u životnoj opasnosti. Otac je upucan u zadnjicu dok je majku metak pogodio u rame.

Dečakov otac je otpušten iz bolnice na kućno lečenje, dok je majka, koja je u osmom mesecu trudnoće, zadržana u bolnici.

Simon Drobik, policijski službenik iz Albukerkija rekao je da su za incident odgovorni roditelji koji su pištolj morali da drže na bezbednijem mestu.

Žena je policiji izjavila da je pištolj kupila dan pre incidenta. Njen suprug nije mogao da ima dozvolu za držanje pištolja jer je osuđivan.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika slika

    2. februar 2015 | 14:25

    Ne mogu da verujem kako moze sa 3 godine da povuce okidac ili sam ipak ja lud!!!!

  • strvarno?

    2. februar 2015 | 17:10

    Ma u americi svaka shusha ima oruzje. I kurta i murta. Bilo bi lepo da Obamina deca traze ipad u maminu torbu .

  • เจ้าชายอาหรับ

    2. februar 2015 | 13:55

    Trazio iPod ,a nasao iGun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA