STRAVIČNO: Dečak od 4 godine silovao ženu!

Zbog seksualnih prekršaja je 776 dece pod istragom, a imaju manje od 9 godina, što je podatak u koji je teško poverovati

  • 20

Stotine dece uzrasta ispod 10 godina prijavljeno je policiji zbog seksualnih prestupa uključujući i silovanje. Statistika pokazuje rezultate dobijene iz Slobode informacija koji su prikupljani od 33 policijske stanice u Engleskoj i Velsu.

Zbog seksualnih prekršaja je 776 dece pod istragom, a imaju manje od 9 godina. Podaci koje je objavila policija Metropolitena pokazuju da je četvorogodišnje dete osumnjičeno da je počinilo silovanje u periodu između januara i septembra 2014. godine.

- Teško je poverovati u ove podatke, ali nažalost, postoje i trogodišnjaci koji su pod istragom za neki seksualni prestup - rekao je portparol NSPCC Džon Braun.

On je i naglasio da su ova deca sama po sebi žrtve i da se broj ovakvih slučajeva udvostručio od 2012. godine do prošle godine.

Foto: sxc.hu/trublueboy Foto: sxc.hu/trublueboy

- Ova deca su iskusila strašnu traumu i i zlostavljanje. Takvo ponašanje nije došlo niotkuda. Oni su bez sumnje bili žrtve seksualnog zlostavljanja. To je strašno - dodao je on.

Prijavljeno je čak 2.823 krivičnih dela svih tipova koja su počinila deca uzrasta do 10 godina, u vremenskom intervalu između 2011. godine i 2014. godine.

(Telegraf.rs/ Izvor:dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapucino

    2. februar 2015 | 17:01

    Jeste i pretuko joj muza kung fu majsora

  • deki

    2. februar 2015 | 15:23

    cetirigodisno dete silovao zenu....ova velika LAZ prolazi u druge zemlje.

  • djura

    2. februar 2015 | 17:30

    nebuloze,nista drugo...sta moze cetvorogodisnje dete da uradi odrasloj osobi,bice dobro da nije obrnuto,uzas jedan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA