OVO JE BESKRAJNA SREĆA: Susret izgubljenog psa i vlasnice naterao nam je suze na oči (FOTO) (VIDEO)

Ekipa Telegrafa, koja je pronašla i spasila Simbu, zajedno s njegovom gazdaricom Vesnom otišla je po psa koji se nalazio kod veterinara u Rakovici. Susret vlasnice i psa bio je više nego dirljiv

  • 13

Nakon što je pre tri dana ekipa Telegrafa pronašla ženku zlatnog retrivera i objavila priču o njoj, našoj redakciji se javila vlasnica psa Vesna Stokanović. Ekipa Telegrafa je zajedno s Vesnom otišla po psa koji se nalazio kod veterinara u Rakovici, a susret vlasice i psa bio je više nego dirljiv.

Vesna je izgubila psa nakon što ga je šetala u subotu uveče oko 20 sati u okolini Bulevara Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Ženka zlatnog retrivera, nazvana Simba, pobegla je od vlasnice, nakon što je puštena s povoca.

- Pustila sam je da se istrči, ali je ona u jednom trenutku samo nestala. Kad sam se okrenula, nje više nije bilo - priča Vesna za Telegraf.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na Simbinu sreću, kolega iz Telegrafa je pronašao kod Kombank Arene i doveo do naše redakcije, odlakle je prebačena kod veterinara na Rakovici.

Danas se Simba ponovo srela s Vesnom, a njenoj sreći nije bilo kraja. Skakala je i mahala repom, a Vesna nije krila da je presrećna što je ponovo sa svojim ljubimcem.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Veterinarka Nataša iz Veterinarske ambulante "Gravida", gde je Simba bila, kaže da je ona dobar i pitom pas. Međutim, Simbi je povređena noga, a nije jasno kako se povredila.

- Moguće je da se udarila negde dok je lutala ili je neko udario kolima. Međutim, nije ozbiljna povreda, za par dana će biti kao nova - kaže Nataša.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Vesna nam je pokazala belege koje Simba ima na unutrašnjoj strani zadnjih šapica, po čemu je veoma prepoznatljiva. Simba ima četiri meseca i za sada nije čipovana.

- Vakcinisala sam je dva puta, treba i treći, protiv besnila, a veterinari su mi savetovali da je ne čipujem dok je ne vakcinišem protiv besnila - objašnjava Vesna.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Simbu je Vesna dobila na poklon, a prvo kad je opipala kvrgu na njegoj glavi pomislila je da nešto nije u redu s psom.

- Ispostavilo se da je sve u redu, a neko mi je rekao da je kvrga na glavi odlika inteligentnih pasa - kaže Vesna i dodaje da je psu dala ime Simba, iako je se to ime vezuje za muškog lava u crtanom filmu "Kralj lavova", jer je "ona kao lavić".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prilikom rastanka, pitali smo Vesnu šta će sad njih dve prvo da urade.

- Sad idemo na kupanje - uz osmeh nam je rekla Vesna pre nego što su ona i Simba otišle svojim putem.

Pogledajte video ovog dirljivog susreta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naca

    3. februar 2015 | 14:16

    Obozavam zlatne retrivere,mozda zato sto i ja imam jednu mazu vec 5god.Prepametni su,moj Leo je toliko vezan za nas,i toliko voli da se mazi kao neka beba.Ceo komsiluk ga obozava,a mi brinemo o njemu kao o detetu.Super sto je Simba nasao gazdaricu,sladak je,vidi se da je presrecan:))

  • Ana

    3. februar 2015 | 14:44

    Prelepo!!!!

  • Maculjak

    3. februar 2015 | 14:17

    Priča sa srećnim završetkom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA