BOLESNI MONSTRUM: Rumun seksualno zlostavljao bebu i devojčicu (7), snimao i objavio na Fejsbuku!

Žrtve ovog monstruma su bile deca beskućnika i prostitutke, a i pored toga što je policiji u Austriji, gde živi, priznao svoja zlodela i u zatvoru se nalazi od decembra prošle godine, istraga je i dalje u toku

  • 5

Jedan Rumun (40) iz Linca u Austriji, seksualno je zlostavljao dvoje dece (1 i 7), i snimao kamerom, a otkriven je tek kada je te video klipove okačio na Fejsbuku, piše tamošnji Radio-televizijski servis ORF.

Kako je policija saznala, video snimci i fotografije na kojima se vidi kako ovaj pedofil seksualno zlostavlja bebu i devojčicu, nastali su u Rumuniji.

On je uhapšen u decembru prošle godine i nalazi se u istražnom zatvoru u Austriji, njegove žrtve su bile deca beskućnika i prostitutke, a prijavili su ga zaposleni na ovoj društvenoj mreži koji su otkrili sporne snimke.

Policija je ubeđena da je ovaj pedofil bio aktivan i na području Linca, a smatraju i da u svom stanu u ovom gradu poseduje fotografije od još jedne devojčice koja je u predškolskoj dobi.

Istraga o ovom slučaju traje i dalje, bez obzira što je Rumun priznao policiji monstruozna dela koja je počinio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • irena

    3. februar 2015 | 00:12

    Uh kad bi mi samo pao saka pa dokle vise izivljavanja nad decom? Ej bre to su deca nesto najlepse treba da ih cuvamo a ne OVO

  • dasla

    3. februar 2015 | 07:41

    SMRTNA KAZNA JAVNIM POGUBLJENJEM ZA SVAKOG PEDOFILA, ZLOSTAVLJAČA I SILOVATELJA !

  • Plivac

    3. februar 2015 | 00:59

    Tab'o bi 3 dana !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA