NOVI DETALJI ZLOČINA U BEOGRADU: Ruke mu isekli do ramena, noge do kolena!

Ubica je Dragu Mašuloviću (61) prvo smrksao lobanju šipkom, potom ga masakrirao, a na kraju odneo u njegov magacin u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković u beogradskom naselju Mirijevo, gde je u nedelju ujutru leš pronašao kum nastradalog čoveka

  • 19

Jezivo ubistvo koje se dogodilo u Beogradu u kojem je nastradao Drago Mašulović (61), koje je prema sumnjama poliije bilo mafijaška poruka nekoj njegovoj bliskoj osobi zbog neraščišćenih finansijskih računa, a sada su otkriveni novi detalji ovog stravičnog zločina.

PRONAĐENO MASAKRIRANO TELO: Građane Mirijeva užasnuo leš muškarca bez ruku i nogu!

Ubica je Mašuloviću pre nekoliko dana prvo smrskao lobanju šipkom, a kada je već bio mrtav, odsekao mu ruke skoro do ramena i noge do kolena. Potom je izmasakriran leš odneo u Dragov magacin u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković u beogradskom naselju Mirijevo, i tu ga ostavio, piše Informer.

ISKASAPLJENI ČOVEK OTAC KOŠARKAŠA: Odsekli su mu ruke i noge zbog duga?!

Prema saznanjima ovog lista, Mašulović je nestao u četvrtak i tada je njegova porodica počela da traga za njim. Međutim, oni nisu obavestili policiju, a u nedelju 1. februara je Dragov kum zatekao odštrinuta vrata od magacina i ostao u šoku.

- Sigurno je da Drago nije izmasakriran u magacinu jer tamo nije bilo puno tragova krvi, ali bez obzira na to, prizor je bio jeziv. Na ovom slučaju angažovane su sve raspoložive policijske snage - rekao je izvor.

Prema njegovim rečima, Drago je bio privatnik i trgovao je kozmetičkim preparatima, a investirao je i u građevinske poslove. Pregledom poslovnih knjiga, vidi se da mu poverioci duguju preko 100.000 evra.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • allex

    3. februar 2015 | 03:22

    ...jedino je neko tako mučki iza ledja i mogao da ga ubije, jer je Drago sa svojih skoro 2 m i sa fizikom koju je imao ulivao veliki respekt!!! Bez obzira na svoje godine bio je u veoma dobroj kondiciji(( Velika šteta, ostali smo bez jako dobrog čoveka, roditelja, rodjaka! Nadam se da ce policija vrlo brzo naci monstruma/e, ali u svakom slucaju od sudbine nemogu pobeci!!

  • vlado

    3. februar 2015 | 07:32

    Crnogorci u BG

  • Kiza rs

    3. februar 2015 | 04:23

    Jadan covek sta god da je radio nije zasluzio takvu smrt ako si biznismen pevac poznata licnost i imas para plati brate dvojicu trojicu ljudi profesjonalaca iz obezbedjenja nek te svugde prate celi dan i noc mozada je ovo ubistvo zbog dugova a mozda i ne mozda i nekog psihopate narkomana ili ko ga je znao iz okoline i bio ljubomoran na njegovo bogastvo pun je grad bolesnika koje niko neleci policija ce naci krivca u to verujem sve u svemu jadan covek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA