SRAMOTNO PONAŠANJE: Hrvatica se napila, a onda je ovaj snimak obišao ceo region (VIDEO)

Sudeći prema brojnim komentarima, ovo je još jedan dokaz neprimerenog ponašanja današnjih devojaka, ali i činjenice da se maloletnice sve više iskorišćavaju kroz njihova pijanstva

  • 9

Josipa iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama sa svojim pijanstvom. Naime, zabeležen je njen snimak iz jednog od zagrebačkih klubova u kome ova devojka neprimereno pleše sa mladićem, dok joj društvo iz kluba aplaudira i uzvikuje kako ne bi prekinula svoj šou.

Sudeći prema brojnim komentarima, ovo je još jedan dokaz neprimerenog ponašanja današnjih devojaka, ali i činjenice da se maloletnice sve više iskorišćavaju kroz njihova pijanstva.

Takođe, mnogi misle da je glavni krivac ovog blama onaj koji je snimio video i postavio ga na internet pa na taj način doveo ovu devojku i njenu porodicu do poniženja.

O čemu se radi i zašto je video tako brzo postao hit na društvenim mrežama pogledajte i sami OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali Alex

    3. februar 2015 | 15:32

    Jeste tom dečku bilo lepo, ali brate mili... Nije to moralo u klubu, niti sa maloletnicom... A ko je nju uopšte pustio u klub maloletnu?! Još joj i alkohol dali... -.-" Tako da ovaj koji je snimao i nije toliko kriv kao što su: Obezbeđenje, menadžeri, konobari i ostali...

  • DELIJA ZAUVEK

    3. februar 2015 | 15:02

    Totalno seljacki... Iskoristio ju je na najgori nacin

  • Lutalica

    3. februar 2015 | 17:39

    Koja pijana kobila........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA